11 oktober 2017 Brasilien Chile

Speltips inför Chile – Australien 25/6: Över dubbla degen

Vi tar oss till Moskva och Otkrytiye Arena där Chile och Australien vid 17:00 ska fäktas om tre pinnar i Confederations Cup – en match där vi håller det chilenska favoritskapet som stabilt på förhand.

Siffrorna har inte vid ett enda tillfälle skjutit i höjden, men kvalitetsskillnaden i grupp B av Confederations Cup är inte liten. Tyskland och Chile kommer med all sannolikhet spela varsin semifinal medan det här blir den sista matchen för Australien, som dock inte behöver resa hemåt med svansen mellan benen – eller?

Australien var faktiskt nära att knipa en pinne mot Tyskland; förlorade med knappa 2-3 och den prestationen har man all anledning till att vara stolta över. Dessvärre blev det bara oavgjort mot Kamerun därefter och det var lite av en besvikelse, trots att motståndarna var knappa favoriter på förhand.

När Chile premiärspelade mot Kamerun rullade maskineriet knappast på felfritt, men efter två sena mål blev det ändå en 2-0-vinst och nu senast spelade man oavgjort mot Tyskland. 1-1 på tavlan.

Fördel Chile – vinner stort?

Om Australien skulle vinna den här matchen, då skulle de faktiskt passera Chile och då med största sannolikhet nå slutspelet. Då skulle endast en större skräll från Kamerun mot Tyskland ställa till det.

Men hur stor chans ska de ha, Australien? Inte speciellt stor, menar jag. Tror istället att Chile plockar hem det här utan några som helst problem.

Klasskillnaden ska helt enkelt vara så stor här, oavsett om Chile skulle rotera lite i startelvan, vilket mycket väl kan bli fallet. Bättre på alla positioner, mer eller mindre.

Nu var ju prestationen inte superbra mot Kamerun i premiären, men det blev ändock en 2-0-vinst och med matchen mot Tyskland i bagaget borde formen ha höjts ytterligare. Kan alltid vara lite svårt att nå upp i full kapacitet i början av turneringar som denna.

Chile -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – är värt en liten peng till de 2,01x som Bethard erbjuder oss.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Chile -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 25/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 17%
2: 9%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%