11 oktober 2017 Brasilien Chile

Speltips inför Chile – Tyskland 2/7: Finaldags!

Vi är framme vid finalen i Confederations Cup, ”för-VM”, och där ställs Chile och Tyskland mot varandra. På spelfronten testas lyckan på målmarknaden.

90 minuter återstår av denna upplagas Confederations Cup – och en seger i turneringen skulle vara ett stort statement inför kommande års världsmästerskap i Ryssland. Det är två jättar som ställs mot varandra; 2014-års världsmästare Tyskland och Copa America-mästaren Chile.

Liksom de flesta medverkande nationerna i mästerskapet har flera stjärnor lämnats hemma och inte minst är situationen sådan i Tyskland, vars trupp är långtifrån vad den kommer vara i VM 2018.

Men trots detta har Tyskland levererat nog för att nå finalen och dessutom plitas ut som favorit i den. Den enda matchen som inte vunnits var mot just Chile, 1-1 i gruppspelet, och i semifinalen krossades Mexiko med komfortabla 4-1. Briljant prestation, trots lite boll i matchen.

Chile plockade ner Portugal i semifinal, efter att det stått 0-0 på resultattavlan efter både ordinarie – och övertid. Straffarna vann man sedermera med 3-0. Tre av tre in, noll insläppta på tre. Galet! Bortsett från den var det där 1-1-matchen mot just Tyskland samt 2-0-vinsten över Kamerun turneringens höjdpunkter.

Spelet suttit i fyra av fyra matcher

Undertecknad imponeras av Chile. Kollektivt klickar de alldeles utmärkt och det finns en hel del spets i materialet. Alexis Sanchez till exempel – världsklass! Han hittar ytor åt sina medspelare och har näsa för målet.

Tyskland har, som nämnt, inte den bästa möjliga truppen med sig – inte ens i närheten. Offensivt har de ändå kunnat hitta nycklarna, medan det skakat i försvarsspelet – ett stort orosmoln till finalen. Fyra av fyra matcher i Confederations Cup har innehållit mål åt båda håll.

För Chile har BLGM-spelet suttit i två av fyra matcher.

I omställningsspelet ska Chile ha alla möjligheter att såra Tyskland. Vi ser detta som en öppen historia, att det kan bli öppna dörrar i matchen samt att vem som helst kan vinna.

BLGM – ja synas till 1,91 x insatsen hos Bethard. De flesta bookies är runt 15 punkter under det för samma spel och en justering kan vi mycket väl få se.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, söndag 2/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 29%
2: 40%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 55%