Speltips inför Colchester – Aston Villa 9/8: Cupfotboll och skrällbud

Spelbloggare Publicerat: 8 August 2017

Vi är i den första rundan av engelska Ligacupen och riktar oss in på matchen mellan Colchester United och Aston Villa. Rådet; här är det smart att titta på skrälloddsen!

Spelåret 2017/18 finns det bara en sak i sikte för klassiska Aston Villa – uppflyttning till Premier League. Har de en trupp för detta? Svar – ja! Det är i alla fall min tanke, liksom oddssättarnas, vilka plitar ut dem som en av de klara favoriterna till att studsa upp i finrummet på nytt.

Så, hur motiverade är man i en cup som Ligacupen?

Det mest uppmärksammade nyförvärvet för Aston Villa är på den rutinerade mittbacksklippan John Terry. Han kommer spela en stor roll under säsongen och debuterade för klubben i seriepremiären mot Hull City i helgen – en match som slutade oavgjord, 1-1.

Colchester United huserar i League Two, den engelska fjärdedivisionen, och det är med bitter eftersmak som premiärmatchen mot Accrington Stanley förlorades med siffrorna 1-3. Klubben väntas, av oddsen att döma, hamna i runt mittenskiktet av tabellen. För tunna för att studsa upp, för bra för att trilla ner?

Hemmalaget plusspelas

Motivationsfaktorn är alltid stor i Ligacupen, där de stora pjäserna inte sällan roterar hejvilt och kliver in med en rätt loj inställning. Det räknar jag med att Aston Villa kommer göra just det.

Det ska vara fullt fokus på Championship, helt enkelt.

För Colchesters del är det en klart större match och de vill förstås knäppa en storklubb som Aston Villa, även om de väntas rotera, på näsan. Givetvis är serien främsta fokus, men det finns utrymme att satsa på cupen.

På hemmaplan har dessutom Colchester visat att de har kvalitéer. Endast två av de 15 senaste hemmamatcherna i seriespelet har förlorats samt 11 av dessa vunnits. Växt fram en stark vinnarkultur!

Colchester +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – plockas till 1,93 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Colchester +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 9/8
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: