14 juni 2017 Costa Rica Trinidad och Tobago

Speltips inför Costa Rica – Trinidad och Tobago 14/6: Favorit i repris

Nattfotboll, 04:00 svensk tid, står på menyn i CONCACAF-kvalet till VM och de som det handlar om är Costa Rica och Trinidad och Tobago. Från vår sida blir det lite av en favorit i repris på målmarknaden.

Trinidad kämpar på starkt med det tunna material de har, men det räcker sällan och de står, inte alls överraskande, på jumboplatsen i kvalgruppen; en vinst och fyra förluster. Den där trean kom mot Panama, 1-0, hemma och varenda pinne är en seger i det stora hela.

Med andra ord; match för match gäller för Trinidad och Tobagos del och det här är inget undantag. Laget presenteras som enorma underdogs här på nytt och att 1X2-marknaden står i 1,22-6,50-17,00 talar sitt tydliga språk.

Costa Rica har en bra utgångsposition, men hade en ännu bättre för ett par, tre matcher sedan – men dippat oerhört och det underströk verkligen poängtappet, 0-0, hemma mot Panama i fredags förra veckan – den tredje raka matchen utan vinst.

Andraplatsen innehas dock och det är en av de tre platser som leder direkt till det kommande världsmästerskapet. Fyran Panama jagar två poäng hack i häl och USA står på sämre målskillnad, dock med en match mer spelad.

Nytt underspel

När Trinidad besökte USA förra veckan, rekade undertecknad ett underspel på 2,5-målslinan till den trippla insatsen – ett spel som satt i och med 2-0-resultatet. Ett brutalt missvisande odds, vilket vi också tryckte på.

Nu är det kanske inte lika självklart, men det finns likväl värde att tälja på underspelen i matchen.

Costa Rica var oroväckande uddlösa mot Panama senast och fick alltså bara 0-0 på hemmaplan och mot ett Trinidad som väntas backa hemåt med största delen av manskapet kan det dröja – om –  innan matchnollan spräcks.

Dessutom har de haft problem med formen även innan dess, Costa Rica. Rullar inte på problemfritt…

1/2-0?

2,35 x insatsen för underspelet på 2,5-målslinan är bra betalt och vi klipper till. ComeOn, som har marknadens största bonus, står för oddset.

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kronor bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot onsdag 14/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 15%
2: 6%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%