20 november 2018 Portugal Polen Speltips

Speltips inför Costa Rica U20 – Portugal U20 24/5: Överdrivet favoritskap

Grupp C i U20-VM har potential att bli en tajt historia och när premiäromgångens förlorare i Costa Rica och Portugal möter varandra, har vi hittat fint skrällvärde.

Jeju World Cup Stadium är platsen och det är redan nu en måstematch som väntar. Förlust här och slutspelet är i praktiken utom räckhåll, eftersom båda parter torskade i respektive premiärmatch.

En desto större chock, kontra Costa Rica, var det att Portugal gick på en mina. De presenterades som stora favoriter mot Zambia, men föll med 1-2. Hafsigt försvarsspel och en radda missade chanser bäddade för fiaskot. Finns enormt mycket mer att hämta ur materialet.

Costa Rica föll mot Iran, där det både på förhand och inför matchen var svårt att skilja dem åt. Centralamerikanerna hade mer boll än motståndarna, men chansmässigt var det tajt och det var med lite oflyt som 0-1 – också slutresultatet – släpptes in i den 81:a matchminuten. Revansch här?

Målspelet testas

Det är en match som helst bör vinnas, men absolut inte ska förloras. Vi höjer dessutom upp ett varningens finger för – skräll.

Costa Rica ska inte räknas bort här och de nedplitade oddsen känns klart missvisande. Inte ska väl Portugal betraktas som såhär pass dominanta? Möjligen att de till viss del lever på namnet och det faktum att seniorerna vann det europeiska mästerskapet förra året. Men missförstå inte; européerna är alltjämt den klart bättre parten.

Vi fick dock se stora brister i detta Portugal i premiären; en avtrubbad udd och ett hafsigt försvarsspel – och då var det som klara förhandsfavoriter, mot ett klart sämre landslag.

De raka skrällspelen kan absolut rekommenderas, men vi är lite mer inne på målen här – att Costa Rica ska lyckas hitta nätet.

Det kommer bli en annan typ av matchbild för Costa Rica, där de kan backa hemåt och invänta omställningsmöjligheter. Chansen att Portugal blir lite väl framåtlutade är betydande och här ska man absolut kunna pryda målprotokollet.

1-1/1-2?

BLGM – ja spelas till 2,45x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:45, onsdag 24/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 20%
2: 71%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 54%