23 juli 2017 Costa Rica USA

Speltips inför Costa Rica – USA 23/7: Finalbiljett i potten

Fyra nationer lever vidare i CONCACAF Gold Cup och först ut i semifinal är Costa Rica och värdnationen USA. Vårt mål med matchen är att dubbla den investerade insatsen – men hur?

Costa Rica mot USA, alltså. Därefter, nästan ett helt dygn, väntar match mellan Mexiko och Jamaica. Därmed talar mycket för att turneringens förhandsfavoriter, just USA samt Mexiko, kommer ställas mot varandra i en drömfinal. Men – varsitt hinder kvar!

Turneringen inleddes något knackigt av USA. Premiären mot Panama slutade oavgjord och därefter var man nära att tappa mot blåbärsnationen Martinique, 3-2-vinst. Gruppspelet avslutades med en 3-0-kross av Nicaragua och kvartsfinalen mot El Salvador, stabila 2-0, var en ”walk in the park”.

Spelet har inte varit mycket mer än acceptabelt, men det är uppseendeväckande att Costa Rica bara släppt in en balja i turneringen hittills och den kom i plumpmatchen mot Kanada, vilken slutade oavgjord. Gruppspelets övriga matcher vann man; 1-0 över Honduras och 3-0 över Franska Guyana. Kvartsfinalen senast, där Panama stod för motståndet, var en tajt historia som man lyckades vinnas med 1-0.

Dubbla insatsen

Till slutspelet har USA plockat in nytt material och närmast toppa truppen. Enorm skillnad från de tre inledande matcherna och till och med Mexiko har passerats som favoriter till att vinna hela kalaset.

2-0-vinsten över El Salvador var säker och prestationen stark. Nu höjs nivån lite, men med den här truppen och hemmaplan – turneringen spelas ju i USA – bör Costa Rica kunna hanteras utan överdrivet stora problem.

Det krävdes ett sent självmål från motståndarna för Costa Rica att avancera vidare från kvartsfinalen och prestationen fanns mer att önska av. Hade kunnat slut som helst och de måste komma upp i nivå för att överhuvudtaget stå med en vettig möjlighet i denna match.

Gillar helt enkelt USA:s möjligheter.

Dubbla insatsen för att USA ska vinna, den raka tvåan, är mycket värt att investera i. William Hill är platsen och vi tvekar inte på att spela.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: USA vinner, rak tvåa
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot söndag 23/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 23%
X: 31%
2: 50%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 65%