29 december 2017 Crotone Napoli Speltips

Speltips inför Crotone – Napoli 29/12: Dubbla insatsen

Botten mot toppen i italienska Serie A. Tredjejumbon Crotone välkomnar serieledande Napoli till Stadio Ezio Scida i ett försök att skrälla hem en pinne. Men finns kapaciteten för det? Sannolikt inte.

Det var närmast ett mirakel, efter en slutspurt som heter duga, som Crotone överlevde förra årets Serie A. Minst lika svårt kunde man förutspå att de skulle få under spelåret som snurrar på, och visst är situationen pressad för klubben. De är tredjejumbo, alltså på en av de platser som leder neråt i seriesystemet, men uppåt är det tätt och målskillnaden håller dem borta från död mark.

Nu är det kanske inte i den här typen av matcher som Crotone främst ska spela in pinnarna, men de skulle alltjämt må oerhört bra av en skalp här. Sex av de sju senaste matcherna är nämligen förlorade och senast blev det att åka av mot Lazio – en 0-4-förlust.

Napoli har konsekvent hållit en fantastisk nivå under årets Serie A och om de förmår att vinna denna historia – vilket oddssättarna tror de kommer; den raka tvåan står som bäst i 1,26 x insatsen –  skulle de säkra platsen som serieledare över nyår. Mästarna, och de senaste årens dominanter, Juventus, är en pinne hack i häl.

Det, om något, vore ett starkt statement av Napoli. Är det de som sätter stopp för ”Den gamla damens” järnhårda dominans över den italienska klubbfotbollen?

Mário Rui visades ut för Napoli i 3-2-vinsten över Sampdoria senast och missar sålunda matchen.

Kliver in i det nya året som serieledare

Helt oävna har Crotone inte varit på hemmaplan, det ska nämnas, men det är också uppenbart hur de inte räcker till när svårighetsgraden skruvas upp – och nu väntar alltså en av de tuffaste motståndarna möjliga, serieledande Napoli.

Och formen kunde ha varit bättre, den också. Sex av de sju senaste matcherna har förlorats och det blev att åka av mot Lazio förra veckan. Långt in i matchen höll de ställningarna, för att framåt slutet falla ihop som ett korthus. Knappast de bästa minnena att komma till denna match med.

Napoli fortsätter prestera; vinner, vinner och vinner. Plumpar lite här och där, såklart, men skörden är av mästarmaterial. Det har blivit en del knappa uddamålsvinster på sistone. Här väntar dock, vad vi tror är, ett passande motstånd i Crotone, som är uddlösa, medan de själva hittade rätt vid tre tillfällen senast.

Tanken är att Napoli kommer kliva in i det nya året som serieledare – och att de vinner hyfsat bekvämt här. 0-2/3?

Spelar Napoli med -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – till dubbla insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Napoli -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 29/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 6%
X: 17%
2: 79%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%