Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips inför Crystal Palace – Burnley 29/4: Köpvärda skrällsiffror

Lördagens 18:30-match i Premier League spelas mellan Crystal Palace och Burnley och då får vi en viss skrällkänsla, trots de senare nämndas svårigheter på resande fot.

Efter månader av sämre resultat har Burnley, från att ha känts hyfsat säkra, blivit inblandade i bottenstriden – men det ska fortfarande mycket till för att serien ska trillas ur. Laget har trots allt fem pinnar ner till bottentrion med fyra matcher kvar och flera konkurrenter i samma skikt av tabellen.

Strax ovanför Burnley, flera platser, men bara två pinnar, står Crystal Palace parkerade och med det kan vi väl slå fast att kontraktet är säkrat? Klubben var extremt utsatt för bara ett par månader sedan, men har växt enormt under Sam Allardyce styre och stärkta med sex vinster, ett kryss och två förluster på de senaste matcherna.

Veckans match för Palace, hemma mot titeljagande Tottenham, var välutförd, men det landade ändå i en 0-1-förlust efter ett sent mål. Innan dess värjdes Liverpool undan med 2-1 – på Anfield. God form!

Burnley har desto större bekymmer och föll med 0-2 när Manchester United kom på besök till Turf Moor senast.

Skrapat ihop till en bortavinst

På pappret finns det en hel del som talar för Crystal Palace, men vi anser i alla fall att de blivit oförtjänt stora favoriter i den här matchen och blickarna vänds därmed mot skrällmarknaderna.

Allardyce fick in tron på det hela i Crystal Palace; verkade tända till spelarna på ett sätt som vi inte fått se under spelåret, men nu när kontraktet i princip är säkrat – blir det lika enkelt att hålla standarden uppe? Tror inte att vi får se dem lika framstående under de avslutande fyra matcherna, som på sistone.

Burnley har faktiskt inte vunnit på resande fot i årets Premier League och inte löst alls bra resultat den senaste tiden. Känslan är dock att de samlat ihop för en skalp snart. En hel del förluster i tajta historier samt kryssmatcher som skulle kunna ha slutat upp i vinster.

Nu kommer Burnley från två raka förluster, men mot Everton och Manchester United kan inte alltför mycket krävas, och nu väntar alltså ett klart mer beskedligt motstånd i form av Crystal Palace.

Motivationsmässigt borde det vara viss fördel för Burnley, som i alla fall vill skrapa ihop ett par pinnar till för att säkra kontraktet. Löser minst en pinne här?

För övrigt missar Joey Barton matchen för bortalaget efter att ha blivit avstängd i 18 månader för att ha brutit mot reglerna i form av att ha tippat på sina egna lag vid några tillfällen under åren som varit. Frågan är; hur stort avbräck är det egentligen?

Palace saknar alltjämt försvarsklipporna Tomkins och Dann.

1-1/1-2?

Burnley +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – klipper vi till 1,88x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Burnley +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 29/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 27%
2: 20%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%