Speltips inför Crystal Palace – Huddersfield 12/8: Nykomlingen slår på stort

Spelbloggare Publicerat: 12 August 2017

Bud på skräll? Vi tror bestämt det! Blickarna riktas mot Selhurst Park i London, där Crystal Palace väntar för nykomlingen Huddersfield. Här är det bara att slussa in polletterna…

Sam Allardyce, som räddade kvar Crystal Palace den senaste Premier League-upplagan, har fått lämna skutan till plats för Frank de Boer. Hoppet står att han kan utveckla klubben och dess spelfilosofi efter förra årets klassiska ”bottenstridsfotboll”, om man kan kalla det så. Man får ju vad man får av Allardyce…

Truppen ser väl inte speciellt intressant ut. Imponerande är dock att man lyckats behålla stjärnstrikern Christian Benteke, som stod för hela 15 baljor på 36 seriematcher i fjol. Största anledningen till att nedflyttning kunde undvikas?

Det var verkligen med nöd och näppe som Huddersfield kunde avancera upp från Championship. Grundserien blev de femma i, för att sedan vinna såväl playoffsemifinalen och finalen på straffsparkar. De små marginalerna till trots – någon ära ska ej tas bort från tränaren David Wager eller hans spelare, som spelar såväl underhållande som modernt.

Gillar Huddersfields chanser att överleva i Premier League anno 2017/18. Spännande nykomling – den mest spännande, i min bok. Förväxla dock inte med den bästa.

Skrällchans!

Oj, här finns det värde att tälja. På nytt höjer undertecknad upp matchen med en stor skrälletikett.

Tanken är att Huddersfield lyckas undvika att förlora en match som denna vid minst hälften – absolut inte färre – av tillfällena som situationen ser ut och då har vi värdesiffror uppdukade av spelbolagen.

Gillar, som nämnt, Huddersfield och tror att de kan överraska. Laget känns stabilt och inte alltför långt efter ett lag som just Crystal Palace, vilka jag förvisso har lite svårt att placera i tabellen. Kan hända lite allt möjligt.

Nykomlingar lever ofta mycket på deras energi i början av säsongerna; överraskar och slår på stort. Den som vill kan spela den raka tvåan till den femdubbla insatsen, men vi tar en säkrare position och monterar ner svårighetsgraden något…

Därför spelas – Huddersfield +0,5 mål (asian handicap) till 2,10 gånger pengarna hos Bet365. Det betyder att spelet sitter vid oavgjort eller bortavinst i matchen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Huddersfield +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 12/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: