Manchester City Cardiff Speltips 3 april 2019

Speltips inför Crystal Palace – Manchester City 31/12: Dubbla insatsen på hörnmarknaden

Hörnorna är vårt huvudspår när det vankas nyårsfotboll från Premier League. De medverkande? Crystal Palace och Manchester City. Insatsen ska dubblas och vi berättar exakt hur…

13:00! Strax efter lunchtid är det avspark i årets näst sista match från Premier League. Matchen ses bäst på Viasat Premium, Viasat Ultra HD eller Viaplay.

Crystal Palace har fått ett stort lyft under Roy Hodgson, men det stannade vid åtta förlustfria matcher efter 2-3-torsken i derbyt mot Arsenal senast. Den andra halvleken lämnade ändå positiv eftersmak. Men nu höjs nivån ännu ett snäpp…

Den dominans Manchester City har i Premier League är på alla sätt unik. 19 vinster, ett kryss och noll förluster är ett rent rekordfacit och titeln är mer eller mindre hemma, i praktiken. 20 matcher spelade – och hela 15 pinnar ner till närmsta konkurrent i form av Manchester United.

När schemat är så pass tätt kan dock Pep Guardiola öppna för rotation, vilket kan tala för en skräll. Spelare som Vincent Kompany, John Stones, Fabian Delph och Benjamin Mendy, skadade respektive småskadade, väntas stå åt sidan. Defensiva avbräck! Chansas sannolikt inte där.

På Crystal Palaces skadelista återfinns Connor Wickham, Darmien Delaney, Mamadou Sakho och eventuellt Joel Ward.

Dubbla insatsen

Här är vi inte främmande till att Crystal Palace kan komma att få hålla en del boll, mot ett förmodat roterande Manchester City, om än inte överdrivet mycket. Spelet ska styras, absolut, men kanske inte med samma järnhand som det ofta blir.

När Palace också hittat formen ökar möjligheterna för en lite tajtare match, även om väntas kämpa i uppförsbacke, varpå det kan bli på att jaga in i det sista. Exempelvis skapades en hel del målchanser samt fem hörnsparkar senast mot Arsenal.

6,3 hörnor snittar Crystal Palace framåt när de är på hemmaplan. City släpper till i snitt 2,9 allt som allt, men här är alltså förutsättningarna något annorlunda.

Spelar Crystal Palace över 3,5 hörnor till dubbla insatsen hos Mr Green. Den köper undertecknad tio punkter neråt.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Crystal Palace över 3,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 13:00, söndag 31/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 15%
2: 78%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 34%