6 januari 2017 Watford Bristol City Speltips

Speltips inför Crystal Palace – Watford 12/12: Det luktar jämnt

Det finns egentligen ingenting som talar för att det här skulle bli något av en ensidig historia. Snarare borde mötet mellan Crystal Palace och Watford bli tokjämnt.

Efter en horribel inledning på säsongen såg Crystal Palace till att slå slag i saken och göra sig av med huvudtränaren Frank de Boer för att prova med ett mer rutinerad och beprövat kort på tränarposten.

Roy Hodgson har sedan han tagit över verkligen vänt på den sjunkande skutan och även fall det kanske inte sprudlar om laget ser det betydligt bättre ut nu. Allra främst är Crystal Palace plötsligt väldigt svåra att slå.

Med sina fem senaste har laget noll förluster, men dessvärre bara en vinst. Det första steget är ofta att stabilisera det hela och där har engelsmannen lyckats. Nu gäller det att ta nästa steg. Watford hemma är dock en tuff match, inte minst då laget har visat sig defensivt starka och känns allmänt solida.

Det stinker oavgjort här

Egentligen allting pekar på att den här matchen borde sluta oavgjort. Fyra oavgjorda på sina fem senaste. Så ser facit ut för hemmalagets del. GFör gästerna är det i för sig lite mer upp och ner i resultaten, men vad som imponerar är att Watford så gott som aldrig gör bort sig – oavsett motstånd. Samtidigt är det inte ett lag som åker till Selhurst Park och tokdominerar, åtminstone inte nu när Crystal Palace har fått en annan framtoning.

Dessutom blir det alltid jämnt mellan de här lagen. Vi får skruva tillbaka tiden till 2012 för att hitta ett möte när det slutade med mer än en uddamålsseger åt något håll. Det säger en del.

Krysset finns till hela 3,60 gånger såsen hos Bethard. Det tar vi!

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, tisdag 12/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 28%
2: 29%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%