Speltips inför CSKA Moskva – Young Boys 23/8: Kalasodds hittat

Spelbloggare Publicerat: 23 August 2017

Förra veckan tripplade vi insatsen i det inledande CL-kvalmötet mellan Young Boys och CSKA Moskva. Nu väntar returen – och vi fortsätter på det ingångna spåret…

Att påstå att det var förtjänt vore att blunda för verkligheten, men när lagen mötte varandra i Schweiz kunde ett hårt tillbakapressat CSKA Moskva vinna med 1-0 – efter ett självmål i den första stopptidsminuten – och med det satt den raka tvåan, vilken vi rekade, till trippla insatsen.

För att sätta det hela i siffror; Young Boys avlossade 18 avslut mot CSKA:s fyra och hörnstatistiken skrevs 11-0.

Med det resultatet ska det mycket till för Young Boys att spela hem den här åtråvärda platsen i Champions League-gruppspelet. Spelbolagens samlade värdering, justerat av marknadens inverkan, är att de har 18% chans till det. Är kanske det till och med i överkant?

Som bekant får förloraren i dubbelmötet istället spela Europa League, så det är extremt mycket på spel här; sportsligt och rent ekonomiskt.

Lagen har annars inlett spelåret på hyfsade sätt. Av CSKA Moskva finns dock lite mer att önska, då de inte är bättre placerade än fyra i ryska Premier League. Målet; att utmana om titeln, såklart. Young Boys är tvåa hemma i Schweiz och har exakt samma målbild.

Ryssarna kommer till spel med hela truppen intakt, som det verkar. Gästernas enda avbräck är på Taulant Seferi. Positiva besked!

Spiken i kistan

Det var med stort flyt som CSKA Moskva kunde vinna bortamötet – men nu tror vi att de får det desto mer bekvämt och helt enkelt dödar det här dubbelmötet.

Tittar vi till de material som finns, är CSKA flera klasser bättre och det var därför lite förvånande att de sattes för sådan extrem press i Schweiz. Nu är de dock tillbaka på hemmaplan, kan spela ut mer och har dessutom visat upp fin form på sistone.

Young Boys har förlorat åtta av deras tio senaste Champions League-kvalmatcher och brukar sällan räcka till på resande fot. Nu är de illa tvungna att blotta sig när matchen måste vinnas för chans på avancemang. Betydande risk att de kontras bort totalt, om det skulle stå oavgjort en bit in i matchen.

1,83 x insatsen för den raka ettan är ett kalasodds, vilket dukas ut av Betway. Vi synar utan minsta tvekan!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: CSKA Moskva vinner, rak etta
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 23/8
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: