21 mars 2019 Österrike Polen Speltips

Speltips inför Danmark – Polen 1/9: Säkrar bortalaget VM-platsen?

Här har väl oddssättarna tappat jordfäste helt? Ett Danmark som underpresterat enormt presenteras som alldeles för stora favoriter när tabellettan Polen gör dem sällskap på Telia Parken.

Nu är det på tiden att Danmark växlar upp…

Skandinaverna är illa ute i kvalet mot världsmästerskapet i Ryssland nästa sommar; har hamnat bakom tvåan Montenegro på sämre målskillnad medan dominanta Polen hittas sex pinnar ovanför dem. Det ser ut att bli mellan just Danmark och Montenegro om den åtråvärda andraplatsen, samt med Rumänien som en liten uppstickare.

Lite bättre har det dock sett ut med tiden för Danmark, som på de tre senaste matcherna endast tappat två pinnar. Dubbla vinster över Kazakstan samt oavgjort borta mot Rumänien. Hur blir reaktionen när svårighetsgraden höjs så pass som här?

Uppmärksammat inför matchen är att Nicklas Bendtner är tillbaka i den danska truppen efter sin succé i Rosenborg. En profilspelare utan dess like.

Sedan kvalpremiärkrysset mot Kazakstan har Polen levererat stort. De fem matcherna därefter har alla vunnits och om Polen undviker en förlust här – då kan vi väl slå fast att de är klara för mästerskapet? Glappet, kvalitetsmässigt, ner till resterande konkurrenter är stort. Annat vore med andra ord en skräll.

Lewandowski i toppform

2,45-3,50-3,25. Som sådan ser 1X2-marknaden ut i skrivandets stund – torsdag förmiddag – och i min bok är det totalt missvisande. Danmark ska på sin höjd vara ytterst knappa favoriter, stärkta av hemmaplan.

Polen imponerar på undertecknad. De är klart bättre än Danmark och resterande konkurrenter i kvalet. Med Bayern Münchens Robert Lewandowski i spetsen har man dessutom en udd i världsklass – en spelare som kan stå för det där lilla extra. På hans fyra senaste matcher i Bayern har det kommit – för och häpna – sex mål från honom.

Det omvända mötet slutade i en 3-2-vinst för Polen, i vad som blev onödigt spännande. Värt att tillägga är att nämnde Lewandowski smällde in ett hattrick i den matchen.

Ger polackerna stor chans att kamma hem tre färska pinnar på nytt, men vi vill även ha vinst på spelet vid oavgjort i matchen.

Därför spelas Polen +0,25 mål (asian handicap) till 1,88x hos Bet365. Då får vi halv vinst på spelet om det skulle sluta oavgjort.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Polen +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 1/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%