Speltips inför Danmark – Tyskland 6/6: Sönderryckt och tillknäppt?

Spelbloggare Publicerat: 4 June 2017

Danmark och Tyskland värmer upp inför kommande VM-kvaluppgifter och möter varandra på Bröndby Stadion. Mycket talar för en sönderryckt match och vi spelar utifrån den tanken.

Snart återstartar VM-kvalet på nytt och dessa parter spelar varsin match under helgen, mer bestämt lördagen.

Och här handlar det, som det brukar i de här genomkörarna, att få ihop truppen, fart på benen bland spelarna och sätta detaljerna. Danmark ställs härnäst inför en småtuff bortamatch mot Kazakstan medan Tyskland möter ett av Europas minsta blåbär i San Marino.

Situationen är i bara matchen, men också hela kvalet, klart mer pressad för Danmark. Grupp E:s tredjeplats innehas; Montenegro jagas hack i häl medan Polen ryckt ifrån i toppen. Fokus på andraplatsen.

Tyskland är i praktiken redan klara för mästerskapet i Ryssland och var väl i princip det redan när lottningen föll. Hur som helst, nu står de fem pinnar ovanför tvåan Nordirland och för att sätta det i statistik hur dominanta man är; 4-1-0 i resultatraden och 20-1 i målskillnad.

Senast länderna möttes var i EM 2012 och då vann Tyskland med två mål mot ett, men annars har Danmark haft hyfsad lycka i inbördes statistiken under 2000-talet.

Värdet på underspelen

Gissar att det här blir en rätt sönderryckt match; rotation och många byten. Landskamper av den här typen tenderar också att bli lite tillknäppta och här lockar underspelen på målmarknaderna starkt.

Den spelförande parten ska förstås vara Tyskland, men det är ett fullt kapabelt Danmark som står på andra sidan planhalvan. De må inte briljera framåt, däremot är laget hyfsat stabilt och försvarsstarkt.

Hemmaplan på det för danskarna och deras position ser rätt bra ut inför matchen.

Grunden sitter på sätt och vis fortfarande kvar i Danmark när de roterar en del och då är känslan att Tysklands, som är en offensiv maskin, spel påverkas mer av det – med den udd som försvinner.

Lutar åt 0-1/2 här. Svårt att se det bli något målpartaj på Bröndby Stadion.

Under 2,5 mål synas till 2,05 x insatsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: