12 mars 2017 Deportivo La Coruna Barcelona

Speltips inför Deportivo La Coruna – Barcelona 12/3: Trevligt hörnspel

Stärkta med 17-2 i målskillnad på de tre senaste matcherna reser Barcelona till Riazor, var ett pressat Deportivo La Coruna väntat. Speltipset från matchen hämtas från hörnmarknaden och det handlar om ena partens lina.

Barcelona – Sporting Gijon: 6-1
Barcelona – Celta Vigo: 5-0
Barcelona – PSG: 6-1

Snacka om urladdning från katalanernas sida! Förutom att de stärkt deras aktier enormt i Primera Divisións titelstrid, avancerade de alltså vidare i Champions League-slutspelet trots att bortamötet mot Paris Saint-Germain förlorades med 0-4. Hemmavinsten med 6-1 var extraordinär på alla sätt och vis, men kanske framförallt då de tre sista målen kom i minut 88, 91 och 95.

Deportivo La Coruna har också steppat upp en hel del de senaste veckorna och faktiskt inte förlorat på tre raka matcher; kryss mot Real Betis och Atlético Madrid samt vinst över Sporting Gijón. Situationen är trots det pressad då man parkerar på platsen precis ovanför strecket och ”bara” har fem pinnar ner under det.

På Deportivos frånvarolista hittas bland andra Pedro Mosquera och Florin Andone, avstängda, medan dos Santos, Kakuta och Sidnei inte är helt hundra och därmed osäkra för spel. Aleix Vidal saknas för Barcelona.

Snittar 6,7 hörnor

Undertecknad är lite på att mirakelvändningen mot PSG kan ha fått luften ur Barcelona – det krävdes ju en rejäl kraftansamling, både fysiskt och psykiskt – men nödvändigtvis inte så pass att de tappar poäng. Någonting annat kan det däremot öppna för – hörnor!

Kombinerat med Deportivos fina form, borde vi kunna räkna med ett hyfsat stort och kvalitativt bollinnehav för deras del. De skiljer sig också en del från resterande bottenkonkurrenter i den mening att de eftersträvar possession på ett annat sätt.

Detta syns också i hörnstatistiken; Deportivo snittar hela 6,7 hörnor framåt per hemmamatch. Siffrorna brukar pushas upp en del även när nivån på motståndet höjs.

Barcelona? De släpper till 4,3 hörnor i snitt på resande fot.

Deportivo La Coruna över 3,5 hörnor är värt en peng till de 1,70 x insatsen som dukas upp av 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruna över 3,5 hörnor
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 16:15, söndag 12/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 14%
2: 80%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 32%