Speltips Bayern München Borussia Dortmund 6 april 2019

Speltips inför Dortmund – Schalke 04 25/11: Hett toppmöte

Ett Borussia Dortmund helt ur form ska sätta stopp för deras mardrömssvit när den formstarka tabelltvåan Schalke 04 står för motståndet på Signal Iduna Park. Lyckas de? Var inte så säkra på den saken.

Krisrubrikerna blir allt större för Dortmund och Peter Bosz håller på att ramla av stolen. Resultaten måste förbättras om han ska få fortsatt förtroende som tränare för den anrika klubben.

Det absolut största misslyckandet under Bosz har varit Champions League, där de på fem matcher spelat två oavgjorda – båda mot cypriotiska APOEL – samt förlorat tre, dubbla matcher mot Tottenham och en mot Real Madrid. Slutspelet man därmed borta från – ett praktfiasko.

Bundesliga toppas – och domineras – av Bayern München. Dortmund, liksom Schalke 04, är en del av skiktet strax bakom dem, som fyra. Gästerna har faktiskt täten i detta skikt, tvåa i tabellen med en trea ner till Dortmund.

Att Schalke skulle stå såhär pass starkt var omöjligt att förutspå. De landade exempelvis på den undre tabellhalvan förra året. Frågan är huruvida den kan vidarehålla denna standard eller ej?

Dortmund under isen

Hur kan man motivera att Dortmund ska stå under dubbelt betalt som situationen ser ut? Givetvis placeras våra polletter på Schalke här…

Blott en av de tio senaste matcherna har Dortmund lyckats vinna, vilket var mot Magdeburg, huserandes i den tyska tredjedivisionen, i den inhemska cupen. Den kom i oktober månad. Under veckan tappades 1-0 till 1-2 hemma mot Tottenham, vilket innebär att CL-drömmen är släckt.

Schalke, då? De är alltså tvåa i tabellen och har för närvarande sju raka matcher, fem vinster, utan förlust, varav sex av dessa utspelats i seriespelet. Här blir det lite upp till bevis att leverera när nivån höjs. Det tror jag att de kan, så totalt under isen som Dortmund är.

1,93 gånger pengarna för Schalke +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de torskar med uddamålet – testas hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Schalke 04 +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 15:30, lördag 25/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 24%
2: 22%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%