Speltips inför Eintracht Frankfurt – Werder Bremen 3/11: Spel på klassiska mållinan

Spelbloggare Publicerat: 2 November 2017

Ett offensivt sprudlande Eintracht Frankfurt mot ett totalt uddlöst Werder Bremen. Det väntar från Bundesliga under fredagskvällen, som en försmak på helgens alla matcher. Spelbloggare har hittat ett lockande speltips inför matchen.

Situationen blir mer och mer pressad för Werder Bremen i botten av tabellen. Med det katastrofala facit om fem pinnar på tio matcher – inte en enda vinst! – står de som tabelljumbo och indikationerna på att det skulle bli bättre snart är få, närmast icke-existerande.

Det är bara att titta lite snabbt på pappret, formkurvan. Fem raka matcher utan mål framåt i seriespelet. Inte en enda anfallare i truppen har heller hittat nätmaskorna…

Eintracht Frankfurt ser det mer hoppfullt ut för. Förvisso ”bara” en tiondeplats i tabellen, men mittenskiktet är löjligt tätt och upp till topp sex, alltså Europaplatserna, är avståndet på blott två poäng. Kan de utmanas om, vore det ett betydande uppsving från fjolåret.

Senast i raden löste Frankfurt oavgjort i bortamatchen mot Mainz 05 – en match som vara nära på att vinnas. Den följde upp, förutom avancemanget i cupen, 2-2 mot Borussia Dortmund och dessförinnan två raka vinster. Tror man på ännu en fin prestation från Frankfurt, finns den raka ettan, i skrivandets stund, att spelas till 1,80 gånger pengarna.

8/10 under 2,5 mål

Frankfurt har fått luft under vingarna och offensiven mår fantastiskt bra just nu. Efter årets två inledande seriematcher, som de båda blev nollade i, har nätet hittats i samtliga matcher, åtta till antalet.

En del insläppta har det för den delen också blivit, men som situationen ser ut bör Frankfurt kunna parera Werder Bremens offensiva försök utan större bekymmer. Nästjumbon är helt iskalla, inte en enda renodlad anfallare har hittat nätet under de tio inledande matcherna och de har blivit nollade i fem på raken.

Att nämnas ska att hemmalagets försvarspjäs Chandler missar matchen, men det bör inte påverka alltför mycket.

Defensivt, bortsett från i 0-3-förlusten mot Augsburg senast, har Werder Bremen däremot inte varit helt oävna och främsta fokus, i en svår bortamatch som denna, blir att hålla ihop försvarsspelet.

Hela åtta av Bremens tio matcher har klivit under 2,5 mål. Statistiken för Frankfurt är fem av tio under samma lina.

Gillar starkt vad som erbjuds för målunderspelen och vi klipper det på den klassiska 2,5-målslinan. Det bästa oddset erbjuds av Bet365 – 1,91 x insatsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:30, fredag 3/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: