Speltips inför Elfsborg – Djurgården 19/9: Risk för ytterligare oddsdropp

Spelbloggare Publicerat: 19 September 2017

Det är ett odds som redan droppat en del, men värde finns väl kvar? Här tar ni del av vårt speltips inför den allsvenska tisdagsbataljen mellan Elfsborg och Djurgården på Borås Arena.

Jakten på serieledande Malmö FF har intensifierats av Djurgården, som just nu, kanske tillsammans med BK Häcken, är formstarkast i Allsvenskan – och detta under en period där MFF ser ut att vackla lite…

Egentligen ända sedan sommaruppehållet har DIF sett fruktansvärt starka ut och det tycks bara bli bättre och bättre. Fyra vinster, ett kryss och noll förluster har det blivit på de senaste matcherna och i helgen krossades Örebro SK med 4-1 inför hemmapubliken på Tele2 Arena, vilket följde upp en stabil 3-1-vinst borta över Blåvitt.

I takt med att den allsvenska tabellen håller på att dras isär, när fler lag halkar efter i striden om Europaplatserna, har Elfsborg inte förmått att hålla standarden uppe – och de är hela tio pinnar bakom Häcken på tredjeplatsen. Därmed kan vi slå fast att de numera är borträknade där.

Nu verkar det också som att bägaren runnit över för klubbstyrelsen, som uppges leta efter en ersättare till Magnus Haglund.

Problemen för Elfsborg har ömsom varit ojämnheten i prestationerna och ömsom ditot mellan lagdelarna. Nu har det endast blivit vinst på de åtta senaste matcherna och Häcken blev tre siffror för stora i lördagens match på Bravida Arena.

DIF kör över allt och alla

Oddsen på spelen till Djurgårdens favör har droppat en hel del de senaste dygnen och kan mycket väl fortsätta så. Vi ser chansen att klippa till nu, när värdet fortfarande finns kvar.

Normalt är Elfsborg hemmastarka, men även på Borås Arena vacklar de och nu ställs de inför tuffast möjliga motstånd – direkt efter 0-3-förlusten mot Häcken, vilken lite visade på vart boråsarna står för närvarande.

Gästerna har hittat en fantastisk balans och presterar på toppnivå match efter match, även i de lite svårare matcherna. Laget har ett rejält momentum och verkar dra åt exakt samma håll. Harmoniskt i och runtom klubben.

Skadeproblemen ska inte heller glömmas bort för Elfsborgs räkning. Samuel Holmén och Lasse Nilsson väntas sitta kvar på sidan medan Per Frick är avstängd. DIF har i sin tur hela truppen fit for fight.

2,30 gånger pengarna för den raka tvåan köper vi utan att blinka. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner, rak tvåa
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 19/9
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: