30 juli 2017 England Frankrike

Speltips inför England – Frankrike 30/7: Galet het kvartsfinal

Två av sommarens stora favoriter i det europeiska mästerskap för damer ställs mot varandra redan i kvartsfinalen – England och Frankrike. Valet av spel landar i ett målobjekt till en bit under dubbelt betalt.

De stora favoriterna på förhand hette Tyskland och Frankrike – en duo som nu blivit en trio med sällskap av just England.

Så har fallet blivit tack vare upprepande bra prestationer från England, som vann gruppspelets tre matcher. Den samlade målskillnaden; 10-1 – och då gick man lite på halvfart i den sista matchen mot Portugal, där det ändå blev en 2-1-vinst. Som bäddat för succé även framöver?

Medan England briljerat, har mer eller mindre bara frågetecken höjts upp för Frankrike, som inte alls nått den standard som önskas. Faktum är att de bara vunnit en av de tre matcherna – motståndet: Island, Österrike och Schweiz – och med det kom tvåa i gruppen. Missberäkning av den större modellen.

Lagen har hela trupperna intakta och kan därför ställa ut de bästa möjliga startelvorna i matchen.

Bra betalt för överspelen

Första tanken var; förtroendet till England. Men med lite eftertanke har vi hamnat i andra banor – och investerar i målen.

”Les Bleus” har uppträtt svajigt under mästerskapet och defensivt har det funnits stora och farliga ytor för motståndarna att operera på. Framåt har man varit extremt ineffektiva och därför kanske det är passande med en motståndare som England, där matchbilden inte kommer vara som sådan att man ställs mot en försvarsbuss.

Alltså – att offensiven gynnas och defensiven missgynnas?

Gällande England har de levererat över hela banan och stärkta av alla fina prestationer, plus att de vet om att Frankrike kan vara ur balans, tror jag att de kommer vara villiga att trycka upp positionerna något.

I slutspelsmatcher, när det verkligen är vinna eller försvinna, finns risken att det blir lite tillknäppt – men oddssättarna har alldeles för liten tro på mål, är den bestämda känslan. Målpartaj, säger jag!

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om det blir exakt två mål i matchen – synas till oddset 1,90 hos LeoVegas. Ser värde minst 15 punkter neråt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 30/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 31%
2: 36%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 64%