Speltips inför England – Skottland 19/7: Derby- och premiärdags

Spelbloggare Publicerat: 18 July 2017

Det vankas premiärmatcher i grupp D och den ena är ett skållhett brittiskt derby mellan England och Skottland, i vilken vi testar lyckan på målmarknaden.

Grupp D, den sista gruppen, har sina premiärmatcher under onsdagen och de stora favoriterna i dessa är just England samt Spanien mot Portugal. Är de att lita på i matcherna och kampen om slutspelsbiljetterna?

Skotsk damfotboll har lite luft under vingarna, men de är alltjämt en bra bit bakom England, som presenteras som den tredje främsta favoriten – bakom urstarka Tyskland och Frankrike – till att vinna sommarens mästerskap i Holland.

Hit har Skottland nått tack vare ett suveränt kvalspel, där man blev en av de bäst placerade tvåorna – på sämre målskillnad än ettan Island – med 7-0-1 i resultatraden. Respekt kommer finnas för detta Skottland, men det är uppenbart att det inte ska räcka ända in i kaklet. Den kapaciteten finns inte.

England var helt dominanta i kvalspelet; vann sju matcher och spelade en oavgjord, vilket placerade dem ovanför Belgien, Serbien, Bosnien och Estland. Gott om klass finns i truppen och efter flera bra insatser inför mästerskapet, förvisso i vänskapsmatcher, lär moralen ha stärkts en hel del.

Försvarsbuss – tillknäppt premiär

När slutsignalen ljuder talar det mesta för att England står som vinnare – allt annat vore en skräll av den större modellen. Resan dit, till de förmodade tre pinnarna, behöver dock inte vara speciellt bekväm.

Premiärer kan vara lite svåra för stora favoriter och derbyn likaså. Lite annat som spelar in då, kontra i en “vardagsmatch”.

Vi räknar med att Skottland ställer upp försvarsmuren och att England kan få problem att hitta ytor bakom den, varpå en tajt match – om än med stort bollinnehav för favoriten – kan vänta. Framåt kan skotskorna få det svårare att ställa till med problem med de begränsningar som finns.

1/2-0 är mitt förhandstips.

Och spelet blir under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre baljor i matchen – till 1,90 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/7
TV:  svtett logo eurosport logo
Stream:  svtplay logo eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: