11 juli 2018 Speltips Kroatien England

Speltips inför England – Slovenien 5/10: Strax över dubbla insatsen

Vi förutspår en smått tillknäppt match när England, med ett visst avbräck, välkomnar ett uddlöst Slovenien till Wembley Stadium i London. Speltipsen samt oddsen tar ni del av nedan.

Kända som kvalexperter har England hittills inte förlorat en enda av de åtta kvalmatcherna, vunnit sex och således spelat två oavgjorda, och det placerar dem såklart som etta i gruppen. En trea här skulle i praktiken säkra mästerskapsplatsen till Ryssland, då Slovakien är fem pinnar på efterkälken. Vi kan väl redan slå fast att det är klart?

Mer spännande är kampen om den åtråvärda andraplatsen, som med stor sannolikhet leder till playoff. Slovakien är det, som nämnt, som står på den just nu och de skuggas av just Slovenien samt Skottland. Länderna inom en pinnes radie.

Dessvärre ser det rätt mörkt ut för Slovenien, i och med den här tuffa bortamatchen. Kan de förmå att skrälla? Minst en pinne skulle sitta bra. Parallellt möter Skottland och Slovakien varandra. Spännande, spännande…

Phil Jones, skadad, och Dele Alli, avstängd, saknas för England medan Slovenien ser ut att ha samma material att tillgå som senast.

Dele Alli – ett stort avbräck

Ibland är det lätt att luras att England skulle ha mer spets än de har. Tycker snarare de sett hyfsat stabila ut, snarare än sprudlande – och det räcker i den här konkurrensen.

I sex av kvalmatcherna har exempelvis nollan hållits, inkluderat bortamatchen mot Slovenien, som slutade mållös. Tajt match då och vi kan mycket väl vänta någonting liknande denna afton.

Phil Jones är ett avbräck i Englands backlinje, utan tvekan, men det borde inte påverka alltför mycket mot ett rätt uddlöst och intetsägande Slovenien.

Slovenerna arbetar dock alltid hårt och har fått försvarsspelet att sitta. Sex av åtta matcher under 2,5 mål i kvalet. De enda över – båda mot Litauen.

Här saknas även Englands, tillsammans med Harry Kane, viktigaste pjäs i offensiven – Dele Alli. I hans frånvaro försvinner en spelare som kan stå för det lilla extra; en framspelare och målskytt. Påverkar enormt.

Under 2,5 mål tycker jag är värt att spela till de 2,01x som Bet365 presenterar.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 5/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 19%
2: 8%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%