Speltips Montenegro England 25 mars 2019

Speltips inför England – Spanien 23/7: Gruppfinal väntar

Damernas europeiska mästerskap snurrar vidare och från grupp D bjuder tungviktarna England och Spanien, stärkta av välutförda premiärer, upp till kamp. Vem drar det längsta strået?

Det blev en smakstart på sommarens mästerskap för England, som krossade den stora rivalen Skottland med tennissiffrorna 6-0. Allt snurrade på som önskat och England har nu höjts upp som en allt starkare utmanare till mästerskapets förhandsfavoriter i Tyskland och Frankrike.

Även Spanien står stärkta efter deras premiär, där man blev två nummer större än Portugal och därför är det en gruppfinal som står på söndagsmenyn. En eventuell vinnare här blir med största sannolikhet också etta i gruppen och ställs därför, troligtvis, inför en enklare lottning väl i slutspelet och kvartsfinalen.

För – visst ska varken Skottland eller Portugal kunna hota någondera av dessa parter i den avslutande omgången? Betydande skillnad mellan topp- och bottenduon. Det går inte att sopa under mattan.

England rider vidare på vågen

Spanien är en värdemätare av klass, absolut. Frågan är om de har tyngden att stå emot England just nu? Undertecknad lutar åt att de inte har det.

Om vi värderar trupperna och inte minst startelvorna mot varandra är England något bättre; vassare spets och större bredd. Världsklasspelare på varenda position.

Nu må Skottland vara ett helt annat typ av motstånd är Spanien – ett klart sämre sådant – men att vinna med 6-0 är ett styrkebesked som inte kan viftas bort som ingenting. Stundtals var det nära på perfektion och att en spelare som Jodie Taylor, spetsanfallaren från Arsenal, hittade nätet vid hela tre tillfällen är sådant som kan betyda mycket framöver.

Prestationen som Spanien stod för mot Portugal var stabil, men inte mycket mer än så. Känslan är att de får bekänna färg här och istället ta siktet på säkra andraplatsen i gruppen.

Den raka ettan spelas till 2,35 x insatsen hos Bethard, vars välkomstbonus är på hela 125% extra upp till 1 250 kronor.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: England vinner, rak etta
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 23/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 57%