Speltips inför England U20 – Sydkorea U20 26/5: Höjer svårighetsgraden

Spelbloggare Publicerat: 25 May 2017

Grupp A – det står mellan England och Sydkorea i kampen om förstaplatsen, såhär precis före slutspelet. Kan värdnationen hålla avståndet intakt?

Observera att avsparken är redan 13:00 och matchen spelas på Suwon World Cup Stadium, där vi kan räkna med en stor fotbollsfest när Sydkorea hoppas fortsätta tillfredsställa dess supportrar med fina resultat.

England inledde mästerskapet på bästa möjliga sätt när Argentina snurrades upp och besegrades med tre mål mot noll och att man därefter skulle tappa mot ett, på pappret, klart sämre Guinea var helt oväntat. 1-1 slutade matchen.

Det utnyttjade dessutom Sydkorea på bästa sätt, då de lyckades plocka undan Argentina med uddamålet, 2-1 och formen ser därmed fortsatt fin ut. Premiären, alltså mot Guinea, joggades hem med 3-0.

Nu står alltså Sydkorea på förstaplatsen med full pott, sex pinnar, medan England är tvåa på fyra. Guinea har en och Argentina, lite förvånande, noll. Med tanke på målskillnaden är det i praktiken klart att båda de här länderna får spela slutspel – men det kan förstås innebära en stor fördel att bli etta, kontra tvåa.

Sydkorea har visat framfötterna

Gillar starkt vad Sydkorea visat upp här som värdnation i mästerskapet och är inte alls främmande till tanken att de löser den här förstaplatsen, vilket blir fallet vid oavgjort eller seger.

Och om det står oavgjort en bit in i matchen, då kommer väl England kliva på rätt hårt? Öppnar upp för ett kvickt Sydkorea att kunna ställa om och sätta spiken i kistan.

3-0 över Guinea och 2-1 över Argentina, det snackas inte bort. Bra resultat, liksom bra prestationer.

England hade stora problem mot Guinea och kändes uddlösa i den sista tredjedelen av planen. Att bara få oavgjort, det var en missberäkning av den värre modellen. Kanske är man smått överskattade?

Oddsen har dragits isär alldeles för mycket och vi synar den sydkoreanska vinsten till hela 4,00 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sydkorea vinner
Odds: 4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, fredag 26/5
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: