Speltips inför England U21 – Polen U21 22/6: Målspel från sista omgången

Spelbloggare Publicerat: 22 June 2017

U21-EM:s värdnation Polen är extremt illa ute inför gruppspelets sista gång – och där står England för motståndet. Vad vi kan vi vänta oss?

Ett stort, stort fiasko. Som värdnation har Polen svikit totalt i det stundande U21-mästerskapet. Premiären mot Slovakien förlorades mycket oväntat med uddamålet och trots det sena 2-2-målet mot Sverige ska det extremt mycket till för dem att avancera vidare till slutspelet.

Det enda scenariot som skulle innebära succé för deras del; att det blir oavgjort mellan Sverige och Slovakien medan England besegras med minst två baljor här.

England sitter i gruppens förarsäte och har allt i egna händer. Vinst och de är klara för slutspel. Fallet kan även bli sådant vid oavgjort i matchen, men då får Slovakien inte slå Sverige eller Sverige vinna med minst två baljor.

Trots fördelen har England knappast presterat på den nivå som önskats. De var marginellt sämre än Sverige i premiären och hade flyt mot Slovakien, vände 0-1 till 2-1. Är de överskattade?

Glöm dock inte att den som hamnar på andraplatsen kan slussas vidare till slutspelet, men hyfsat lite talar för det som situationen ser ut.

Polen måste blotta sig

Det är rörigt när vi kliver in i den sista gruppspelsomgången och det finns ett par faktorer som får oss att tro starkt på – ett målpartaj.

Polen måste vinna med minst två baljors marginal för att ha chansen på slutspel och därefter är det i händerna på de andra nationerna. Mycket ska till, men det är ingen möjlighet och därför borde vi kunna räkna med ett polskt lag som trycker upp positionerna – åtminstone en bit in i matchen – och verkligen jagar trean.

Om situationen hade varit annorlunda, då hade det kunnat bli en mer defensiv approach från Polens sida.

Det som är oroväckande med att Polen måste framåt, är att de inte alls fått försvarsspelet att fungera. Sett svajigt ut i båda matcher medan offensiven ser desto mer intressant och slagkraftig ut.

England har ett starkt material och ska kunna såra Polen djupt, men även de har visat upp brister och mot Slovakien var det med stort flyt som motståndarnas målskörd endast landade på ett mål.

Tanken; målpartaj!

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – synas till 1,88x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 x 100 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 x 100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45, torsdag 22/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: