25 juli 2019 Espanyol Stjarnan Speltips

Speltips inför Espanyol – Real Betis 30/10: Lyckan testas på 1X2-marknaden

Spelvärde är uppdukat och identifierat när Espanyol och Real Betis ställs mot varandra på RCDE Stadium. Här tar ni del av allt inför matchen, oddsen och som alltid – ett speltips.

Utropstecknet Real Betis är i strålande form i den spanska klubbfotbollens finrum och hoppas skörda färska poäng. Tre stycken, full pott, skulle innebära ett studs uppåt i tabellen; tre platser, upp till femteplatsen. Att de skulle kunna återfinnas där efter tio matcher, som är spelade efter denna fajt, hade man inte kunnat tro på förhand.

I åtanke ska man emellertid ha att det inte bara är att resa till RCDE Stadium och jogga hem pinnarna i potten. Motståndarna Espanyol har störts en del av att ha kryssat vid osunt många tillfällen, men blott en torsk på de sex senaste matcherna stärker dem.

En av årets hittills bättre utfall kom senast för Espanyol, som gnetade sig till ett oavgjort resultat i bortamatchen mot Real Sociedad. Förhoppningen för deras del; att ta avstamp från och skapa ett betydande glapp till bottenträsket. Med så lite som tio poäng på nio matcher är det klart att flåset finns där i nacken…

Det är också ett helt skadefritt Espanyol som tar plats på banan. Detta medan Real Betis saknar Riza Durmisi och eventuellt duon bestående av Zouhair Feddal och Cristian Tello. Statusen runt dem är oklar just nu.

Normalt nöjda med kryss

Vi har svårt att identifiera en vinnare mellan dessa två just nu, varpå ett annat tecken lockar till spel – krysset. Delad pott, det känns väl mer än rimligt?

Espanyol störs, som nämnt, av alla dessa kryss och det är den stora orsaken till varför de inte lyckats ta bättre position i tabellen, trots flera välutförda matcher mot svårt motstånd. Med veckans cupmatch mot Teneriffe inräknad – tre raka matcher som slutat just oavgjorda. I Primera División; fyra av nio matcher.

Gällande Real Betis ser det förvånansvärt bra ut. Starka prestationer, fina resultatet och mål bjuder de på vecka ut och in, mer eller mindre. Snart bör dock en liten reaktion vänta och en pinne från RCDE Stadium är ett resultat de normalt, på förhand, skulle vara relativt nöjda med.

Matchen kan säkert öppnas upp, men i så fall åt båda håll, är tanken. En jämn match som väntar, där krysset knappast är en mardröm för varken den ena eller andra parten.

Oavgjort, det raka krysset, tas till 3,45 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 30/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 50%