13 december 2017 Southampton Leicester Speltips

Speltips inför Everton – Leicester 9/4: Galet spel – till 15,00 gånger degen!

Inför matchen mellan Everton och Leicester sticker vi på Spelbloggare ut hakan rejält och spelar en 15,00-oddsare – ett brutalt överodds, vad vi menar.

Efter 1-3-förlusten i Merseysidederbyt mot Liverpool spelade Everton oavgjort, 1-1, borta mot Manchester United senast och det var ett bra sätt att komma tillbaka på. Klubben visar ambition och har ett projekt som kommer bli oerhört intressant att se närmare på framöver, kommande spelår.

Allt talar i alla fall för att sjundeplatsen kommer parkeras på för Everton och de har visat att det finns potential och kapacitet för att utmana högre upp – till kommande säsong. Mycket beror dock på huruvida anfallsstjärnan Romelu Lukaku, som rycks i från alla håll och kanter, stannar eller ej.

Claudio Ranieri out – och Leicester ser ut som under förra året. De har nu nära till den övre tabellhalvan i Premier League och är klara för kvartsfinal i Champions League efter sex vinster efter varandra, mot bland andra Sevilla, Liverpool och West Ham. Vilken comeback för mästarna!

Evertons mittback Ashley Williams är inte tillgänglig efter att ha fått syna det röda kortet senast. I övrigt saknas spelare som Yannick Bolasie, Aaron Lennon och Séamus Coleman. Gästerna har kaptenen och försvarsklippan Wes Morgan, skadad, out.

Spelas som sista målskytt

Spelet, då – den här 15,00-oddsaren?

Det handlar om Ahmed Musa, som det var tyst om – innan veckans händelse, med anmälan om hustrumisshandel. Nu verkar hela situationen lösas utan problem för Musa och det är möjligt att det här kanske till och med fungerar som tändvätska för honom.

Nigerianen har inte startat en match för Leicester sedan februari månad och inte fått mycket till förtroende alls på sistone. Nu väntar dock Champions League-fotboll för Leicester så kort som tre dagar efter den här bataljen och tränaren Craig Shakespeare har hintat om att Musa är aktuell som spel när andra ska vilas.

Men mycket talar för att det blir ett inhopp snarare än en startplats, då han inte ens var med i truppen matchen mot Sunderland, vinst med 2-0, senast. Kan bli ett hyfsat långt inhopp eftersom man inte vill ta ut några krafter på betydande pjäser?

Hur som helst; Musa har inte fått riktig fart på grejerna, men det är också svårt utan förtroendet. På 17 seriematcher, dock endast sju från start, har det blivit två baljor. Däremot vet vi om att det finns en hel del potential i honom och att målskyttet kan blomstra – i rätt miljö och med förtroende.

Senast Leicester var på Goodison Park var i början av januari, FA-cupen, och då skrällde ”The Foxes” hem matchen med 2-1. Ahmed Musa blev inbytt i slutet av den första halvleken och var den som vände 0-1 till 2-1 med två fullträffar. Positiva minnen att ha med sig!

Sista målskytt: Ahmed Musa spelas till massiva 15,00 gånger pengarna hos Ladbrokes. Om han inte får någon speltid annulleras spelet.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips: Sista målskytt: Ahmed Musa
Odds: 15,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 17:00, söndag 9/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 47%