31 mars 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Everton – Swansea 18/12: Tre poäng i sikte

Man kan inte annat än att höja på hatten för Everton, för hur allt tvärvänt. Tre nya, färska pinnar är i sikte när de tar emot tabelljumbon Swansea City på Goodison Park – och dessa tror vi de ska ha toppchans på.

När Sam Allardyce hämtades in på tränarposten för ett krisande Everton höjde många på ögonbrynen; varnade för en potentiell flopp. Han har ju knappast rosat marknaden på senare år.

Hittills har det dock enbart varit positivt och vi har fått skåda en del av den kapacitet som väntades uppnås inför spelåret. De fem senaste matcherna har landat i fyra vinster och ett kryss. Det sistnämnda kom dessutom i Merseysidederbyt mot urstarka Liverpool – på bortaplan.

Kanske finns det ändå potential att nå ut i Europa? Gäller då är enbart vinster i matcher som denna.

Den välfyllda skadelistan är alltjämt ett störmoment, men från senast verkar situationen vara oförändrad för Everton. Gästernas Kyle Bartley och Wayne Routledge är borta.

Gästande Swansea har ännu inte fått det att lossna och hittas på sistaplatsen i tabellen när 17 matcher renderat i 12 ynka pinnar. Paul Clement sitter allt annat än säkert på tränarposten och hans aktier blev knappast starkare i och med 0-4-förlusten mot serieledande Manchester City senast. Men å andra sidan är det inte i den typen av matcher pinnarna ska trilla in.

Everton har hittat stilen

Den medvind som Everton har borde föra dem till ännu en skalp, trea och en intensifierad jakt på de bättre placeringarna. Det tål att upprepas; 4-1-0 i formraden, där krysset kom mot Liverpool, och på alla dessa matcher har endast ett mål släppts in.

Sist Everton var i farten, vann de ett tufft bortamöte mot Newcastle United. Wayne Rooney smällde in matchens enda balja och har blivit lite av den som för laget framåt för närvarande, som det varit tänkt.

Nu står ett Swansea som har fasansfulla problem på andra sidan planhalvan. Stundtals har spelet lovat lite smått – men när pinnarna inte trillar in är det vad som blir fokus. Det är ju trots allt vad det handlar om. Skadat självförtroende.

Undertecknad trodde inte vi skulle få se siffror över 1,60x för den raka ettan – nu dukar Bethard ut 1,87x och det är alldeles för bra för att inte syna.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Everton vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 18/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 28%
2: 17%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 61%