13 januari 2018 Stryptipset Speltips

Speltips inför Everton – West Ham 29/11: Mål i fokus

Everton och West Ham på onsdagskvällen. Det betyder att det blir mycket ångest i fokus när det är dags för ännu en match i Premier League.

Ett riktigt ångestladdat möte väntar i Premier League på onsdagen, när ett formsvagt och väldigt skadedrabbat Everton får besök av West Ham.

Hemmalaget har en vinst på sina elva senaste matcher och ser väldigt sega ut resultatmässigt, även fall det händer en del framåt tack vare lagets många skickliga offensiva spelare. Bakåt läcker det dock ordentligt, något som gör att Everton förlorat match på match.

West Ham har inte lika dålig form – trots allt tre vinster på de tio senaste – men laget har enorma problem att hitta jämnheten i de fina prestationerna. Det kostar en hel del poäng och gör att West Ham i nuläget är långt ifrån att ta nästa steg som lag. Det släpps in för mycket mål, helt klart.

Spel på målen hämtas

Det fullkomligt kryllar av skadeavbräck i ett poäng- och spelmässigt väldigt sargat Everton. Det här är det sista laget behöver i nuläget. I senaste matchen blev Leigton Baines och Michael Keane skadade, samtidigt som Oumar Niassage blev avstägnd och Mason Holgate drog på sig en småskada. James McCarthy, Ramiro Funes Mori, Ross Barkley, Seamus Coleman, Yannick Bolasie och Maarten Stekelenburg är otillgängliga sedan tidigare.

Det finns några tunga spelare – Chicharito och José Fonte speciellt – borta hos gästerna också men skadelistan är inte fullt så lång. Sam Byram är också borta, medan Marko Arnautovic, James Collins och Michail Antonio kommer att provas på matchdagen och kan komma att vara med i matchtruppen.

Med två så sargade lag borde det läcka ordentligt bakåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger såsen hos Bethard.

  Registrera dig hos Bethard – få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, onsdag 29/11
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%