Speltips inför FC Köpenhamn – Sheriff Tiraspol 7/12: Allt ska avgöras

Simon Pålsson Publicerat: 6 December 2017

Allt ska avgöras i grupp F i Europa League den här torsdagskvällen. Om FC Köpenhamn ska överleva till slutspelet krävs seger hemma mot gruppledaren Sheriff Tiraspol.

Det blir en extremt spännande torsdagskväll med intressanta matcher runt om i Europa. Det är nämligen dags att avgöra vilka två lag som tar sig vidare till slutspel från varje grupp i Europa League.

En av grupperna som får anses allra mest spännande i nuläget är grupp F, med bland andra danska FC Köpenhamn och Sheriff Tiraspol. Här är det danskarna som just nu ligger i ett pressat läge och behöver vinna för att ta sig till slutspel.

Sheriff Tiraspol – 9 poäng
Lokomotiv Moskva – 8 poäng
FC Köpenhamn – 6 poäng
Zlin – 2 poäng

För att ta sig till slutspel behöver FC Köpenhamn alltså slå gruppledaren Sheriff Tiraspol. Med tanke på att Lokomotiv Moskva möter slagpåsen Zlin i sista omgången bör ryssarna vinna, varpå Sheriff Tiraspol inte har råd att förlora och bli passerade av två lag.

En tät historia

I våra ögon tillhör det här en av turneringens klart svagare grupper, varpå det är än svagare än ett lag som FC Köpenhamn att inte ligga bättre till inför sista omgången. Danskarna har dock haft det tungt hela hösten, inte minst i ligaspelet där laget halkat efter ordentligt.

Hur som helst väntar nu match mot ett Sheriff Tiraspol som byggt sin framgång på ett enormt bra försvarsspel. 2 insläppta på 5 matcher är såklart ett otroligt bra facit. Med 4 mål framåt är det tydligt att laget prioriterar ett defensivt inriktat spelsätt. Så här långt är laget också obesegrade. Om laget håller fast vid den trenden är 16-delsfinalsplatsen säkrad.

Känslan är att det här bli extremt målsnålt, med ett Sheriff Tiraspol som är nöjda med 0-0. FC Köpenhamn har inte riktigt kraften att luckra upp laget hur enkelt som helst, utan lär få kämpa. 1-0, 0-0, 1-1, 0-1 eller möjligen 1-2 känns som troliga resultat.

Vårt spel landar på FC Köpenhamn under 1,5 mål till 1,90 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  FC Köpenhamn under 1,5 mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:00, torsdag 7/12
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: