29 september 2019 Milan Fiorentina Speltips

Speltips inför Fiorentina – Empoli 15/4: Betydande skillnad

Påskafton är helt fullspäckad av Serie A-fotboll och från 15:00-matchen mellan Fiorentina och Empoli har vi identifierat klart spelvärde och är inte sena med att slussa in polletterna.

Pressen tilltar för Empoli, som i och med Crotones fina resultat de senaste veckorna nu bara har tre poäng ner till nedflyttningszonen i tabellen. Formen är dunkel och saker måste förändras – och det inom kort. Blir det Serie B-fotboll nästa säsong?

Faktum är att Empoli inte vunnit sedan slutet av januari månad. Tio matcher däremellan; åtta förluster och två kryss. Eftersmaken måste vara extremt bitter efter det snåla krysset, 1-1, hemma mot tabelljumbon Pescara för exakt en vecka sedan, inte minst då matchen också leddes.

En bra bit uppåt i tabellen, mer bestämt på åttondeplatsen, hittar vi ett Fiorentina som man kan önska mycket, mycket mer utav. Chansen på Europaspel lever dock alltjämt, även om den är minimal, och dittills den är borta lever säsongen i högsta möjliga grad.

Förlorat fem raka bortamatcher – med minst två mål

Det sprudlar inte direkt om Fiorentina, men de har ändå landat i någon typ av trygghet och jämnhet i prestationerna. De ska ses som enorma favoriter här, större än vad spelbolagen plitar ut dem som. Tveklöst!

Tre vinster och tre kryss är facit på de sex senaste matcherna för Fiorentina och nu kunde de knappt ställas mot ett mer passande motstånd.

Empoli slåss med näbbar och klor för överlevnad i serien, men får inte till det. 1-1 hemma mot Pescara förra veckan var ett brutalt bottennapp. Udden framåt är totalt avtrubbad, formraden står i 0-2-8 och på bortaplan får de inte alls till det.

För att sätta lite statistik på det där med bortaspelet; fem raka har förlorats med minst två baljors marginal. Endast en match har vunnits under hela säsongen, vilket tillsammans med Crotone och nämnda Pescara är sämst i hela serien.

Här ska väl inte Empolis desperation räcka till? Förutspår istället en klar vinst för ”Violerna”…

Fiorentina -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål till godo – synas till 1,99x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Fiorentina -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 15/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 18%
2: 9%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%