Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Flamengo – Santos 29/6: Nattmacka från Brasilien

Brasiliansk nattfotboll står på menyn när Flamengo och Santos möter varandra i Copa do Brasil-kvartsfinal och från vår sida bjuds det på ett målspel till strax under dubbelt betalt.

Veckans utbud av fotboll är tunt och vi tar oss alltså till Brasilien, där det vankas cupfotboll under natten mot torsdag. Förutom den här matchen spelar även Gremio och Atletico PR samt Palmeiras och Cruzeiro mot varandra.

I Serie A hittas Flamengo på tredjeplats när tio matcher är spelade och på toppen av kullen har man, liksom resten av tabellen, hamnat på efterkälken mot dominanta Corinthians, som endast tappat fyra pinnar allt som allt.

Två hack och en pinne nedanför nattens, svensk tid, värd står just Santos placerade. Med andra ord har vi två lag som varit väldigt jämnstarka med varandra som drabbar samman. Betyder det att vi har en tajt match att vänta?

Oddssättarna är inte speciellt säkra på den saken och presenterar Flamengo som klara favoriter i den inledande matchen av det här dubbelmötet. 1X2-marknaden står nämligen i – 1,70-3,80-5,25. Kanske lite missvisande och väl stort favoritskap, menar vi.

Tillknäppt första möte

Valet av spel plockar vi dock från målmarknaden. Mycket, nästan allt, talar för en tillknäppt historia, varpå vi inte vill vara sena med att syna oddsen som dukats upp. Finns alltså värde att tälja.

Lagens form är lite svårbedömd, men en sak som stärker tron på Flamengo är deras hemmastyrka. Med alla turneringar inräknade står de med 24 raka utan förlust och det är inte ett facit som kan snackas bort hur som helst.

Men en mängd av de senaste matcherna har slutat oavgjorda, i tillknäppta och tajta matcher. Fyra av de fem senaste har slutat under 2,5 mål och exempelvis två helt mållösa.

Nu står ett Santos som visat prov på fint försvarsspel på andra sidan planhalvan, medan offensiven sett lite avtrubbad ut. De har faktiskt radat upp åtta raka matcher under 2,5-linan.

Ytterligare en faktor, en grundläggande sådan, som talar för en tillknäppt historia är att det är det första mötet av två – och i de är risktagandet generellt klart mindre, vilket brukar avspegla sig på resultattavlan.

Under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt två baljor i matchen – synas till 1,98x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:45, natten mot torsdag 29/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 59%
X: 26%
2: 19%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 59%