Speltips inför Frankrike – Holland 31/8: Spelvärdet kvar

Spelbloggare Publicerat: 31 August 2017

Ett oddsdropp till trots – vi hittar värde i den så heta VM-kvalmatchen mellan Frankrike och Holland i Paris. Plockar ”Les Bleus” en väntad trea eller kan Holland tajta till toppstriden i gruppen?

Det mesta talar för att det här är lite av sista chansen för Holland, om de ska spela mästerskapsfotboll i Ryssland nästa sommar. Krävs minst ett kryss, är känslan.

Inför matchen är Holland tre pinnar efter både just Frankrike, tvåa, och ledande Sverige. Eftersom det mesta tyder på att svenskarna kammar fullt mot Bulgarien, så skulle Holland – vid värsta möjliga scenario – vara sex poäng på efterkälken efter matcherna, som spelas parallellt, och då blir det tufft…

Holland har blandat en hel del under kvalet; exempelvis fick de kryss borta mot Sverige, men också förlorat med 0-2 när Bulgarien besöktes och det är under all kritik. Vart står man? Rutin finns det, liksom stora namn – men varken spelare som Robin van Persie eller Wesley Sneijder är vad de en gång varit.

Det är mycket förvånande att Frankrike inte är etta i tabellen och detta är fallet efter den senaste matchen mot Sverige, spelad på Friends Arena, i juni månad, där en 1-0-ledning tappades till 1-2 – och det sista målet kom i absoluta slutsekunderna, orsakat av en enorm tavla från keepern Hugo Lloris. Ser vi på resten av matcherna också – visst ska ”Les Bleus” kunna växla upp?

Frankrike ska vara klassen bättre

Oddsen på spelen till Frankrikes favör har spelats ner, men vi anser att värdet fortfarande finns där och vill inte missa att chansen att klippa till innan fallet eventuellt inte är sådant. Risk för fortsatt dropp!

Det är lätt hänt att överskatta Holland, för vad de var för några år sedan. Nu? De känns kalla, närmast iskalla. Finns viss klass – även om flera av de större namnen kan anses vara överskattade – i vissa av de äldre herrarna, men bakom dem är det tunt.

Under kvalet har Holland inte imponerat alls på undertecknad. De enda vinsterna har kommit mot Vitryssland och vid dubbla tillfällen mot Luxemburg. Rena slagpåsarna, med andra ord.

Av Frankrike finns det möjligtvis mer att hämta. De ska dock fortfarande ha toppchans på förstaplatsen och den udd – på alla positioner – som finns i en eventuell startelva tillhör den europeiska toppklassen.

Omvända mötet i Amsterdam vann Frankrike med 1-0 efter att Paul Pogba hittat nätet halvtimmen in i matchen – en fullt rättvis seger. Nu stärks fransoserna av att spela på hemmaplan och då kommer Holland garanterat ställas inför ännu större problem.

2/3-0?

Frankrike -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 2,01x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 31/8
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: