Speltips inför Frankrike – Island 18/7: Betydande skillnad

Spelbloggare Publicerat: 18 July 2017

En av EM:s stora favoriter, Frankrike, ställs mot ett mediokert Island när de premiärspelar i mästerskapet. En favorit att lita på? Vi tror bestämt det!

Snacket inför sommarens EM handlar främst om Tyskland och just Frankrike – de stora favoriterna till att koras som vinnare. Vid sidan om dem finns några potentiella uppstickare i form av bland andra England, Holland och Sverige.

Frankrike kommer till Holland, där mästerskapet alltså utspelas, med en stjärnspäckad trupp och ett fantastiskt kval i ryggen. Gruppen, som även bestod av Rumänien, Ukraina, Grekland och Albanien, vann man utan ett enda poängtapp liksom insläppt mål – åtta vinster av åtta möjliga samt en målskillnad på 27-0.

Förutom Island och Frankrike hittas Schweiz och Österrike i mästerskapsgrupp C – och där är fransyskorna brutalt stora favoriter; väntas jogga hem förstaplatsen. Desto mer öppet är det om andraplatsen, som också leder till slutspel.

Även Island visade framfötterna under kvalet; kom etta, på samma antal poäng som Skottland, men med bättre målskillnad, och stod stärkta med resultatraden 7-0-1. Målskillnaden landade i förkrossande 34-2. Att nämnas är att det fanns ett par blåbärsmotståndare.

Frankrike klasserna bättre

Premiärer kan vara tuffa för stora favoriter, men i det här fallet ska skillnaden vara så pass stor att det inte spelar roll för utfallet i matchen. Inte kan väl Island pressa Frankrike?

Som nämnt; Frankrike osar världsklass medan Island är, ja, mediokra på sin höjd. Ska inte finnas kapacitet för att sätta käppar i hjulen för kvällens motstånd och än mindre utmana framåt i mästerskapet.

Det är dessutom med stora problem som Island kommer hit; tre vänskapsmatcher efter varandra utan mål framåt – mot Holland, Irland och Brasilien. Långtifrån några önskade besked.

Så, vad kan vi vänta oss här; 2/3-0?

Spelet som plockas ut är Frankrike -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – till gångbara 1,98 gånger pengarna hos klassiska Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Frankrike -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 18/7
TV:  cmorefotboll logo tvtolv logo eurosport logo
Stream:  cmoreplay logo dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: