Frankrike Luxemburg 3 september

Speltips inför Frankrike – Luxemburg 3/9: Målspelet lockar

Är Frankrikes favoritskap överdrivet när de välkomnar blåbärsnationen Luxemburg till Stadium Municipal i Toulouse? Det är i alla fall vi inne på, och investerar därför polletterna i ett visst målspel.

Nu är det som klappat och klart för Frankrike, direktplatsen till nästa års världsmästerskap. Detta efter att ha krossat en av huvudkonkurrenterna, Holland, med fyra mål mot noll i torsdags medan Sverige åkte på oväntat stryk av Bulgarien.

Med matcher mot Bulgarien och Vitryssland förutom denna mot Luxemburg talar närmast allt för att ”Les Bleus” kammar fullt och därför håller konkurrenterna nedan på fortsatt avstånd.

Här skulle det vara en av de största skrällarna i fotbollens moderna tid om Frankrike misslyckades att plocka hem hela potten.

Luxemburg är ett av de minsta blåbären i fotbolls-Europa och saknar helt och hållet spelare på toppnivå. Ett bekant namn för de som följer den svenska klubbfotbollen är Lars Krogh Gerson, som varit en allsvensk spelare sedan 2012. För närvarande tillhör han GIF Sundsvall som ordinarie pjäs.

Men de kommer från en fantastisk prestation, i deras mått mätt. Vitryssland besegrades med 1-0 inför hemmapubliken. Stora hjälten? Daniel Alves Da Mota! Han målade när cirka halvtimmen återstod av matchen.

Bwin sticker ut

Bwin har hamnat lite fel på målmarknaden, där de betalar klart bättre för underspelen kontra konkurrenterna. Risken att de justerar detta får ses som överhängande och vi rekommenderar därför att – skynda, fynda.

Frankrike ska vinna, ja. Med stora siffror, ja. Men en 5,5-målslina ser vi fortfarande ha stora chanser att bli underkliven. Tror knappast att de kör i full fart när – om – matchen leds stort inför slutspurten.

Vi kommer få se en värd med extremt defensiv approach, som backar hemåt med hela manskapet; ställer upp muren och försöker tajta till ytorna. Detta ändras förstås inte även efter man släppt in mål. Handlar endast om att hålla siffrorna nere och hedern i behåll.

Det blev en äkta proppen ur-match för Frankrike mot Holland, en 4-0-vinst. Lite mättnad nu kanske? Svårare att tända till för en match som denna.

Under 5,5 mål spelas till 1,80x hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 3/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 98%
X: 2%
2: 1%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 56%