11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips inför Frankrike – Paraguay 2/6: Inget snack om saken

Vänskapsfotboll väntar när Frankrike ska vässa formen inför VM-kvalet och motståndet står Paraguay för. Här ska det väl bara vara klasskillnad?

Om exakt en vecka återstartar VM-kvalet för Frankrike, som då ställs mot Sverige på Nationalarenan i Solna och därmed ökar också intresset för den här matchen med blågula ögon. Hur ser motståndet ut; i form, ur form?

Matchen visas också på Viasat Sport Premium samt Viaplay med start 21:00.

I det här kvalet är det fördel fransoserna. Gruppen toppas före just Sverige, med tre poäng som skiljer länderna åt, efter fyra vinster och ett kryss på de inledande matcherna. De är inte bara storfavoriter här i kvalet, utan ses som en eventuell titelaspirant i världsmästerskapet 2018, vilket ska utspelas i Ryssland.

Det sydamerikanska VM-kvalet återstartar inte fören om nära på tre månader och för Paraguay blir det här mer av ett experiment; hur håller man mot en motståndare av den här kalibern? Samtidigt kan vi vänta en hel del rotation från deras sida.

Motivation, klass och hemmaplan

Vänskapsmatcher är alltid svårtippade och det kan vara att föredra att montera ner insatsnivån, men här finns det tillräckligt mycket som talar till Frankrikes favör för att lämna förtroendet i deras händer till rådande odds.

Paraguay har knappast blomstrat marknaden i VM-kvalet och känns för ärlighetens skull rätt kalla. Rotation kan vi räkna med, liksom en hel del byten, och betydelsen av matchen är förstås mindre kontra för Frankrike, då de verkligen måste vässa formen till nästa fredags viktiga kvalbatalj.

Nu kommer ju Frankrike också experimentera en del, men de viktigaste pjäserna ska ändå få en del speltid. Detaljerna ska sitta och spelarna komma i form. Och på pappret är det stor klasskillnad. Frankrike tillhör världstoppen medan Paraguay på sin höjd är, som man säger, mediokra.

Hemmaplan på det för ”Les Bleus” och det finns mycket som talar för att de vinner det här bekvämt…

Frankrike -1,5 mål (asian handicap) plockas till 1,88 x insatsen hos Bet365. Det betyder att spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 2/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 18%
2: 7%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%