26 juli 2017 Frankrike Schweiz

Speltips inför Frankrike U20 – Vietnam U20 25/5: Lite överdrivet favoritskap

Cheonan Stadium är platsen och 10:00 ställs tungviktaren Frankrike mot klart mindre namnstarka Vietnam. Oddsen har dock blivit lite skeva och vi ställer oss frågande till det brutala favoritskapet för ”Les Bleus”.

Grupp E är, i kampen om förstaplatsen, den kanske minst nervkittlande gruppen i årets U20-världsmästerskap i Sydkorea.

Det stora favoritskapet är Frankrikes, som också är en utmanare till att kamma hem hela mästerskapet, och de inledde med att plocka en bekväm 3-0-vinst över Honduras. Klasskillnad från första – till sista minut.

Gruppens andra batalj stod Vietnam och Nya Zeeland för – en tajt match som också slutade oavgjord, 0-0. Vietnam kämpade på stenhårt i försvarsspelet och lyckades alltså knipa en viktig poäng som hyfsat klara underdogs.

Här ska det extremt mycket till för att Frankrike inte ska lämna arenan med tre inkasserade pinnar, vilket kan avläsas på 1X2-marknaden, som står i 1,06-15,00-50,00 i skrivandets stund. Allt annat än en fransk trea vore en skräll av den större modellen.

Slår av på tempot?

Och när vi summerar dessa 90 minuter, då ska Frankrike stå som vinnare. Så enkelt är det. Men här har oddsen ändå blivit smått skevt satta och det finns vissa skrällobjekt på marknaderna som lockar.

Vi håller det enkelt och fokuserar på målmarknaden…

Vietnam visade prov på ett solitt försvarsspel mot Nya Zeeland och höll alltså nollan. Helt annat typ av motstånd nu, men när de, vilket vi kan räkna iskallt med, backar hemåt med hela manskapet, kan vissa problem för ”Les Bleus” uppstå. Dröjer innan nollan spricker?

Om Frankrike en bit in i matchen leder bekvämt, då finns också chansen att det slås av på tempot. Det är trots allt tätt mellan matcherna och då kan det vara smart att spara lite på det fysiska kapitalet.

3-0?

Under 4,5 mål spelas till 1,77 x insatsen hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kr!

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus)
Spelstopp: 10:00, torsdag 25/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 94%
X: 7%
2: 2%
Över 4,5 mål: 47%
Under 4,5 mål: 57%