Speltips inför Gefle – Varberg 9/8: Målpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 8 August 2017

Den oväntade tabelljumbon Gefle verkar ha fått upp farten och hoppas kunna kamma hem nya poäng när ett svårbedömt Varberg kommer på besök till Gavlevallen. Vad kan vi vänta oss av matchen?

På förhand topptippade – nu jumbo. Vid det här laget kan ni storyn om Gefle, som rasat ihop fullständigt och på 17 matcher spelat in blott 12 pinnar. Går det att rädda upp den här situationen?

Trots jumboplatsen och allmänt mörker, blåser viss medvind för Gefle – och äntligen har de fått marginalerna på deras sida. Ett mål i den 90:e minuten betydde en pinne och 2-2 mot Värnamo senast och mål i den 94:e mot Gais veckan innan betydde 2-1 och tre pinnar. Bättre ser det absolut ut…

Att placera Varberg i tabellen kan vara lite svårt, då de är mycket upp och ner i deras prestationer; blandar fantastiska sådana, med urusla. Inför den här matchen är de på plats nummer tio och runtom i ett skikt som är extremt tajt. Ner till kvalplatserna mot Division 1 har de endast två poäng.

Ännu mer utsatta blir Varberg i och med att formkurvan pekar neråt. Framförallt finns det saker att anmärka på i försvarsspelet och nu har två matcher efter varandra förlorats, senast när Öster (1-3) kom på besök.

Mittfältspjäsen Peter Nyström kommer inte medverka för Varberg, då han står som avstängd efter att ha fått syna sitt tredje gula kort för säsongen senast.

8/10 senaste över 2,5 mål

Mål, mål, mål! Det är min bestämda tanke inför matchen. Vi tackar hjärtligt för de odds som presenteras och vill inte vara en sekund sena med att utnyttja dessa. Risk för justering och oddsdropp?

Det var lite oklart vad som skulle hända med Gefles offensiv efter att Johan Oremo – en av seriens bästa anfallare – såldes till Halmstad, men hittills har det inte varit någon större fara. Som nämnt; fyra baljor framåt på de två senaste matcherna.

Och här på hemmaplan, som situationen ser ut, kan vi räkna med ett Gefle som verkligen jagar de tre poängen. Risken att straffas är betydande, liksom chansen att man hittar rätt. Tror att matchbilden kan komma att öppnas upp.

Det brukar bjudas på mål när Varberg är ena halvan av en match. De har en tendens att klappa ihop när det blåser motvind och när de väl hittar rätt kommer ett mål sällan ensamt. Åtta av de tio senaste matcherna har passerat 2,5-målslinan.

Nytt målpartaj?

Över 2,5 mål synas till 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, onsdag 9/8
TV:  Visas inte på TV.
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: