24 november 2017 Celta Vigo Leganés

Speltips inför Genk – Celta Vigo 20/4: Ställningstagande i “hörnmatchen”

Stort spelvärde är identifierat! Vi har tittat närmare på hörnmarknaden inför Europa League-returen mellan Genk och Celta Vigo. Frågeställningen; vilken sida skapar flest hörnsparkar?

Det var ett fantastiskt första möte vi hade mellan dessa två. 0-1 blev till 3-1, som blev till 3-2. Hemmavinst betyder förstås fördel för Celta Vigo, men två bortamål kan mycket väl bli avgörande för Genks favör. Trots allt; ett mer än acceptabelt bortaresultat.

En som stod i strålkastarljuset på Balaídos var svenskstjärnan John Guidetti, som stod för ett mål, en assist och låg bakom det tredje. Tar han hjälterollen på nytt?

Vad vi lärt oss av Celta Vigo under spelåret är att de har höga höjder och djupa dalar i sina prestationer, från match till match – men också under matcherna. Upp och ner. Det har bara räckt till en tiondeplats i Primera División, så Europa League kan både ses som en möjlighet till revansch, liksom väg ut i Europa.

Genk har också varit lite av en besvikelse i belgiska First Division A, men utsikten för Europaspel ser ändå ljus ut.

Rapporter talar för att Marco Bizot, Tino-Sven Susic och Nikolaos Karelis missar matchen för Genk. Gästerna har Guiseppe Rossi out.

Genk måste framåt

Vad det var fokus på – hörnmatchen. Ser Genks chanser som stora där och risken för oddsjustering från Bet365, som tagit en underlig position, som stora.

Hemmaplan och uppförsbacke. Det är inget snack om saken; att Genk ska greppa taktpinnen här. Det är de som måste bli desperata från start, medan det säkerligen inte är Celta Vigo emot att luta sig tillbaka och invänta omställningsmöjligheter här på Luminus Arena.

Dubbelmötena i de europeiska slutspelen tenderar dessutom att ha väldigt starka hemma-/bortaroller. På hemmaplan – spelförande. Borta – försvarande och kontringsfotboll.

Bet365 menar att Genk inte ska vara större än knappa favoriter i den här ”hörnmatchen” – vi att de ska vara hyfsat kraftiga sådana. En oddsjustering kan vara att vänta, så vår uppmaning lyder; skynda, fynda!

Genk +0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om lagen skapar lika många – spelas till 1,80 gånger degen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Genk +0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 20/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 27%
2: 38%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 42%