9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför Georgien – Wales 6/10: Klass och motivation

Klass och motivation brukar vara en kombination som håller för vinst – och det tror vi kommer vara fallet när Wales besöker Georgien på Boris Paichadze Dinamo Arena. Vinner?

Håller Wales för trycket? Extremt mycket står på spel när två matcher är kvar att avverka i VM-kvalet.

Inför matchen står Wales på den åtråvärda andraplatsen, som man hoppas ska leda till kval, i gruppen. Hotet underifrån heter Irland och endast ynka pinnen är avståndet dem två emellan på. De ställs dessutom mot Moldavien, hemma, timmarna efter denna match, varpå det finns en press på att vinna.

Och i den sista matchen, då tar Wales emot Irland och hoppet är att kunna komma undan med oavgjort, för att behålla den här andraplatsen.

Georgien står som nästjumbo i gruppen, före Moldavien. Inte en enda match är vunnen, men de har absolut inte varit oävna i matcherna; hela fem stycken har slutat oavgjorda och resterande tre därför förlorats.

Det var två imponerande prestationer som Georgien stod för i september månads matcher, vilka landade i två 1-1-kryss – mot Österrike och Irland. Visar på såväl styrka som moral.

Raka tvåan spelas

Enkelt blir det inte för Wales, det ska man inte tro, men deras chanser att vinna borde vara större än oddssättarna föreslår. Allt över dubbelt betalt för den raka tvåan är värt att investera i, kanske till och med att man kan sätta värdegränsen något lägre än så.

Gästerna har verkligen allt att spela för och ska normalt vara klasserna bättre än Georgien, som har en någorlunda stabil grund, men saknar spetskvalitéer. Långtifrån något skinande fotbollslandslag och undertecknad har faktiskt blivit lite förvånad över hur svåra de varit att slå på sistone.

Men ett Wales i fin form, det kan bli för tufft. De har vunnit två raka matcher, även med nollorna hållna, mot Moldavien och Österrike. Ser svårstoppade ut.

Det som talar emot Wales är att Real Madrid-stjärnan Gareth Bale missar matchen med en skada. Gör jobbet i alla fall?

Det är skillnad på varenda position, Wales har formen och allt att spela för.

Den raka tvåan synas till 2,10x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Wales vinner, rak tvåa
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, fredag 6/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 29%
2: 48%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 67%