Speltips Barcelona Atlético Madrid 30 juni 2020

Speltips inför Girona – Atlético Madrid 19/8: Historisk debut

Historia är skriven! Girona har studsat upp i det spanska finrummet, Primera División, och de får äran att avverka deras stora debut tillsammans med storklubben Atlético Madrid inför hemmapubliken. En tajt match?

Upp som en sol, ner som en…? Girona kommer nu spela deras första Primera División-säsong någonsin och är, med all rätt, tippade i den nedre delen av tabellen – som en av de största kandidaterna till att trilla ur serien. En lyckad start kan bli nyckeln för överlevnad. Lyckas de skrälla redan i premiären?

Ser vi till truppen och de namn som finns ska Girona inte vara helt oävet och de kommer till spel i denna match helt utan avbräck.

Atlético Madrid hamnade en bra bit på efterkälken mot dominanta Real Madrid och Barcelona förra året och landade på seriens tredjeplats. Laget må till stora delar se likadant ut nu, men ska inte vara helt utan chans i den absoluta toppen. Exempelvis verkar det som att Barcelona tappat en hel del, inte minst med spelarförlusten av Neymar.

Till matchen har Atlético Thomas Partey och Diego Godín avstängda, Kevin Gameiro skadad och Filipe Luis osäker. Knappast de bästa beskeden man kunde komma till spel med.

Säljer sig dyrt

Det som utmärker Atlético Madrid är deras försvarsspel och på bortaplan, oavsett motstånd, riskerar de sällan alltför mycket. Balansen och bollen ska hållas, utan att motståndarna får för stora ytor att operera på när de tar över bollinnehavet.

Exempelvis klev 13 av deras 19 bortamatcher i förra årets Primera División under 2,5 mål. Nu saknas mittbacksklippan Diego Godín och man kan inte undkomma att det är ett stort avbräck, men mot ett klart sämre och med all säkerhet lågt stående Girona borde man kunna hålla tätt i alla fall.

Girona stärks av att spela på hemmaplan och kommer sälja sig riktigt dyrt här, i deras Primera División-debut; kämpa stenhårt med förhoppningen om att hålla Atlético Madrid borta från de hetaste målchanserna. Framåt lär det inte satsas speciellt hårt. Intressant statistik är att tre av de fyra senaste vänskapsmatcherna innehållit max ett mål.

Målsnålt? Det är känslan. Under 2,5 mål spelas till oddset 1,81 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, lördag 19/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 12%
X: 22%
2: 67%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 55%