Speltips inför Girona – Real Sociedad 17/11: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 15 November 2017

Helt fifty-fifty, det menar oddssättarna. Annat tänker vi på Spelbloggare – och värde är identifierat när Girona välkomnar Real Sociedad till Estadi Montilivi. Men hos vilken sida?

Snacka om att slå på den stora trumman. Girona har under de 11 inledande matcherna i Primera División, som de precis kommit upp till, överraskat enormt. Från tippade till att vara fästa i bottenskiktets kedjor, till att till och med ha huvudet uppe på den övre tabellhalvan.

Mycket återstår dock och det kommer hända en hel del med tabellen framöver. Har Girona verkligen styrkan att ta position såhär pass högt uppe i tabellen? Undertecknad är tveksam till den saken och nu efter uppehållet är det kanske på tiden att de säckar ihop, till mer normalstandard.

Gällande nytt kontrakt i La Liga har Girona åtminstone skapat sig en hel del utrymme. Ner till bottentrion i tabellen har man så mycket som nio pinnar.

Real Sociedad har som målbild – en helt rättvisande och möjlig att klara av – att nå ut i Europa. Kvalitéerna är där och det handlar bara att få ut det i ömsom bättre prestationer och ömsom bättre resultat. Nu? En sjundeplats, två poäng före just Girona. Potential att lyfta finns – kanske till och med för att utmana om de så åtråvärda Champions League-biljetterna?

Pedro Alcalá missar matchen för Girona med en skada och Pere Sons är osäker för spel. Sociedads enda – potentiella – avbräck är på Imanol Agirretxe.

Gäller som favoriter

Spelbolagens samlade åsikt är att det här är helt fifty-fifty – och visst kan man förstå hur de resonerar, med Gironas framfart.

Men nu har det precis varit uppehåll och tanken är att Girona snabbt kan falla tillbaka i mer normala mönster. Tre raka vinster i serien förvisso, men laget är ytterst begränsat och borde inte ha på den övre tabellhalvan att göra. Tror också att de kommer ta små kliv närmare botten desto längre säsongen lider.

Real Sociedad har varit svajiga hittills; blandat en hel del. Formkurvan har dock pekat uppåt och sist kommer man från en stabil trea mot Eibar. Normalt ska de vara så pass mycket bättre än Girona att de, även på bortaplan, ska axla favoritskapet.

1,97 x insatsen för att Real Sociedad ska vinna med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort är mycket bra och undertecknad finner värde minst 15 punkter neråt. En investering är därför på sin plats.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Sociedad +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 17/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo
Lästips:  Betfair recension och bonus

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: