Speltips inför Halmstad – Djurgården 27/4: Klockrent klipp

Spelbloggare Publicerat: 26 April 2017

Vad sysslar spelbolagen med? Det är en befogad fråga inför torsdagens allsvenska match mellan Halmstad och Djurgården på Örjans Vall. Ett 1X2-tecken hämtas ut och vi höjer ett varningens finger för oddsdropp.

Vi är i en period där det är oerhört tätt mellan matcherna i Allsvenskan. Underbart!

Halmstad, ja. De är förstås en av de största kandidaterna till att trilla ur serien, tillsammans med bland andra AFC Eskilstuna och GIF Sundsvall. Seriestarten lovade dock en hel del; uppsnackade Östersund värjdes undan med 1-0 på just Örjans Vall. Därefter har det blivit två kryss, mot J-Södra och nämnda AFC, samt en förlust, vilken kom mot mästarna Malmö FF.

Annat var det med Djurgårdens premiär, där de blev sönderkontrade och föll med 0-2 när Sirius kom på besök till Tele2 Arena. Oron som eventuellt tändes då, den är väl släckt nu? Tre välutförda matcher efter varandra – kryss mot Häcken, vinst över Elfsborg och en knapp torsk mot Malmö.

Den där matchen mot MFF var stockholmarna dessutom nära på att vinna. De ledde fram till slutkvarten, innan allt föll ihop. Var förtjänta av mer?

Gästerna drar det längsta strået

Här ska väl DIF ses som större favoriter än oddsen antyder?

Nu må Örjans Vall vara en tuff arena att komma till och undertecknad tror att de kommer kamma hem en hel del därifrån under spelåret, men nu borde skillnaden vara så pass betydande att man får det svårt att räcka till.

0-3-förlusten hemma mot Malmö var ett praktexempel på att man har det lite hålla standarden uppe när nivån höjs på allvar.

Att matchen spelas på naturgräs borde bara gynna bortalaget; spelare som Kim Källström och Jonas Olsson, två av Allsvenskans absolut bästa, trivs klart bättre på underlaget, än den plast som finns på Tele2 Arena. Den senare nämnda missade MFF-matchen skadad, men borde vara tillgänglig för spel nu.

Halmstad kommer till spel utan avstängda Aboubakar Keita, avstängd, samt Jesper Westerberg, skadad. Stora avbräck!

Prestationen som Djurgården stod för borta mot Malmö var väldigt lovande, i 75 minuter. Massvis av positivt att ta med sig. Eftersom skörden av poäng varit rätt snål, är man också smått pressade att vinna här. Lyckas?

Den raka tvåan spelas till 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 27/4
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: