Speltips inför Hammarby – AFC Eskilstuna 29/4: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2017

Lördagens enda allsvenska match spelas mellan Hammarby och AFC Eskilstuna, på Tele2 Arena i Stockholm. 888sport sticker ut i deras position och vi försöker utnyttja det innan eventuellt dropp.

Observera att det här speltips är skrivet torsdag kväll och att det i skrivandets finns en del frågetecken att reda ut. Lär dyka upp information närmare avspark.

Hammarby har nämligen haft en hel del sjukdomsbekymmer i truppen och ett par skador vid sidan om det. Kennedy Bakircioglu, Leo Bengtsson, Mario Musa och Romulo, alla sjuka, missade matchen mot Blåvitt. Därtill dras Stefan Batan med en skada, men vi borde kunna räkna med att flera av de namnen kan medverka här.

Stockholmarna har inte fått spelet att sätta sig helt; stått för ett par vassa prestationer, men också sämre sådana. En vinst, vilken kom i derbyt mot AIK, tre kryss och en förlust har det blivit. Veckans bortamatch mot Blåvitt slutade oavgjort och ur den prestationen fanns mycket positivt att plocka ut.

Att AFC Eskilstuna skulle få problem i Allsvenskan, det var helt väntat. I åtminstone ett par av matcherna har man imponerat, men fallit platt i andra. Det anmärkningsvärda; inte en enda match har vunnits; tre kryss och två förluster. Ett sämre facit än så har endast KFF.

Hammarby tar första hemmavinsten

Det är sällan man kan räkna med Hammarby – de sviker ofta som klara favoriter, även på hemmaplan – men här får undertecknad stark känsla för dem. Vinner med klara siffror?

08:orna stod för en lovande prestation borta mot Blåvitt i veckan och lyckades, trots problemen i truppen, lösa oavgjort, 1-1. De två spelade hemmamatcherna har också slutat upp i kryss – när KFF och Sundsvall kommit på besök – men det har varit med mersmak. På plats att den första trean kommer.

Att förlora mot Östersund, även på hemmaplan, är inte fy skam – men det fanns mer att önska av AFC i 1-3-förlusten senast. Pelle Olssons mannar får inte till det…

Och här blir det ännu tuffare för AFC, då Mohamed Buya Turay, som stått för tre av lagets fem baljor under säsongen, samt den ordinarie ytterbacken Ludvig Öhman är avstängda. Stora, stora avbräck.

Hammarby -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 2,20 x insatsen hos 888sport. Räknar med ett stort dropp här, och det inom hyfsat kort. Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 29/4
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: