5 maj 2018 Hammarby GIF Sundsvall speltips Allsvenskan

Speltips inför Hammarby – Halmstad 5/11: Sista allsvenska omgången

Den allsvenska säsongen ska avslutas med en parallell omgång på söndagen. Hammarby IF hoppas avsluta säsongen på ett så snyggt sätt som möjligt när nedflyttningslaget Halmstads BK gästar.

Den allsvenska säsongen 2018 går mot sitt slut, men än återstår en sista omgång som spelas parallellt runt om på åtta allsvenska arenor under söndagen.

Vårt fokus hamnar på mötet i Stockholm mellan Hammarby IF och Halmstads BK. Matchen i sig gäller ingenting mer än möjligen lite stolthet, men spelvärde går att gräva fram ändå och det är trots allt det mest intressanta för vår del.

Det står redan nu klart att hallänningarna kommer att spela i Superettan nästa säsong. Halmstad lyckades inte säkra ett nytt kontrakt, utan hamnar på nedflyttningsplats. Vad som är intressant är att laget redan nu vilar på en ung stomme, något som gör att en eventuell comeback till den allsvenska fotbollen känns ganska trolig. Motivationen just nu lär vara ner i källaren.

Hammarby vill avsluta snyggt

Precis som vanligt väntas en storpublik ta sig in på Tele2 Arena den här söndagseftermiddagen. Även fall Hammarby inte har särskilt mycket att spela för handlar det om att avsluta säsongen på ett bra sätt, inte minst som ett avstamp inför nästa säsong. Klubben har tydligt annonserat att det är först nästa säsong som detta Hammarby ska vara att räkna med på allvar.

På det hela taget är Bajen också ett klart bättre lag än sina gäster. Med nyförvärvet Svendsen i storform finns det all anledning att vara lite oroliga för gästerna har, som nog kan få det tufft att stå emot. Det snabba underlaget, fin form på flera spelare, publiken och chansen att spela helt utan press lär tala för hemmalaget. Vi tror på en övertygande seger.

Hammarby -1 (asian handicap) spelas till 1,85 gånger pengarna hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Hammarby -1 (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 5/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 22%
2: 14%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 37%