Speltips inför Hellas Verona – Genoa 4/12: Ångestdrypande match

Spelbloggare Publicerat: 4 December 2017

Defensivt har Hellas Verona inte rosat marknaden under spelåret, men i bottenmötet hemma mot Genoa är vi inte främmande till tanken att en temposnål och sålunda tillknäppt matchbild väntar oss.

På flera sätt och vis är det ett rejält ångestmöte som väntar. Hellas Verona, som nästjumbo, hittas nedanför strecket och Genoa precis ovanför dito. Avståndet klubbarna emellan? Ynka pinnen.

Ska kontraktet i det italienska finrummet förnyas, då handlar det om att inte tappa i matcher som denna. Såväl Genoa som Hellas Verona är, som det ser ut i tabellen, i desperat behov av att pinnarna trillar in på kontot.

Men i viss mån är med positiva känslor som parterna kommer äntra Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Dels avancerade de båda vidare i veckans cupspel och Genoa spelade dessförinnan 1-1 mot Roma och det följde upp en knapp 1-0-vinst borta över Crotone. Hellas Verona värjde undan Sassuolo med 2-0 – på bortaplan.

Acceptabelt underspel

Två defensiva pjäser i Hellas Veronas Mohamed Fares samt Thomas Heurtaux missar matchen. Blir därför att städa om i backlinjen, vilket sällan är positivt.

Och addera på detta att Hellas Verona, ur aspekten flest insläppta mål, är näst sämst i Serie A – endast Benevento är sämre. Ofta matcher som öppnas upp på ett icke-fördelaktigt vis. Här tänker vi ändå att det kan komma att bli annorlunda.

Ser vi till Hellas Veronas senaste Serie A-match, borta mot Sassuolo, visade de prov på ett klart förbättrat försvarsarbete, varpå nollan också hölls intakt. I en match som denna, där känslan att det finns mer att förlora än att vinna, tror jag inte heller att de, trots värdskapet, kommer offra speciellt mycket.

Genoa har fått stil på deras spel och inte minst defensiven. Fem raka matcher har klivit under 2,5 mål. Kombinerat med att anfallsspelet fortsatt varit avtrubbat, lockas vi av målspelen.

1,82x för att det blir minst två mål i matchen får ses som acceptabelt. Betsson med oddset.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)
Spelstopp: 21:00, måndag 4/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: