20 maj 2019 Lazio Bologna Speltips

Speltips inför Hellas Verona – Bologna 20/11: Ingen målfest direkt

Om du letar efter mål är mötet mellan Hellas Verona och Bologna i Serie A förmodligen fel tillställning att fokusera på under måndagskvällen. Det öppnar dock för ett fint speltips.

Hellas Verona fortsätter att jaga extremt viktiga poäng i Serie A på måndagskvällen. Efter 12 spelade omgångar ligger laget näst sist med sex inspelade poäng och futtiga åtta gjorda mål framåt.

Bakåt läcker det betydligt mer – laget har släppt in näst flest i hela ligan – men frågan är om vi inte anat en liten ljusning på sistone? Nej, det vore att ljuga faktiskt. Ser vi till lagets fyra senaste matcher är det idel förluster, med totalt tio insläppta mål. Det håller helt enkelt inte måttet.

Den enda segern på hela säsongen kom mot hopplösa jumbon Benevento, som hittills har -26 i målskillnad och noll inspelade poäng.

Lite bättre på hemmaplan

Det ska i för sig sägas att Hellas Verona är något bättre på hemmaplan och där brukar laget kunna streta emot aningen bättre. Å andra sidan har laget ännu inte vunnit någon mer match än mot slagpåsen Benevento, så det går inte att dra för stora växlar av det.

Bologna har gjort en klart bättre säsongsinledning och hittas på plats nummer 12 i tabellen. Problemet är snarare målskyttet – bara elva mål framåt – och den risiga formen med fyra raka förluster. På bortaplan är laget klart sämre, både mål- och resultatmässigt. Här har laget visserligen en god chans till poäng, men någon målfest förväntar vi oss inte.

Båda lagen att INTE göra mål blir vårt spel till 1,91 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, måndag 20/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 31%
2: 39%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 60%