6 december 2019 Inter Roma Speltips

Speltips inför Hellas Verona – Inter 30/10: Vi tackar för spelvärdet!

Tio matcher spelade, 20 pinnar skiljer dem åt. Det är vitt skilda nivåer som Hellas Verona och Inter håller – ett faktum som kommer avspeglas i denna måndagsmatch?

En ny vecka, mer Serie A-fotboll. Det tackar vi hjärtligt för! Missa inte att ni kan se matchen utan att betala ett enda korvöre hos Unibet – öppna ditt konto och få 1 000 kronor i bonus här.

Som det verkar är Inter att räkna med i racet om den åtråvärda och hederfulla Scudetton. Tillsammans med serieledande Napoli, som man vid en trea här minskar avståndet till två pinnar samt tar över andraplatsen, är de ensamma om att inte ännu inte förlorat en enda av årets Serie A-matcher, tio till antalet. 8-2-0.

Detta har tränaren Luciano Spalletti en stor förtjänst i. Han har kommit in och fått spelarna att klicka samman på ett annat sätt, kontra de senaste åren. Materialet för en toppstrid har de faktiskt haft förut också, åtminstone klart bättre sportsliga resultat.

Blir att försöka vidare på inslagen väg. Startelvan väntas bli identisk med den i 3-2-vinsten över Sampdoria och därmed är fortfarande Marcelo Brozovic enda namnet på skadelistan.

Hellas Verona har studsat upp och ner mellan första- och andradivisionen i Italien under åren; tycks vara för bra för den senare nämnda, men inte räcka till för den förstnämnda. Utan chans på nytt kontrakt är de såklart inte, men tufft kommer det bli. Oerhört tufft. Just nu: tredjejumbo med ett facit om sex pinnar på tio matcher. Målskillnaden håller dem nedanför strecket.

Toppchans för Inter – minusspelas

Toppchans för Inter? Absolut. Vi må ha tryckt på att Inter de senaste veckorna inte sett alltför vassa ut inför deras match mot Sampdoria, som rekades med +1,25 mål (asian handicap) – ett spel som gav oss halv vinst. Grunden var dock att ”Samp” underskattats.

Nu tänker vi istället åt andra hållet – att Inter kan vinna, och det med större siffror. Kan skjuta i höjden, utan tvekan.

Hellas Verona kämpar på, men räcker ofta inte till. 0-3-förlusten mot Atalanta senast var den andra raka förlusten och så fort som nivån på motståndet höjts har de fått lägga sig platt; exempelvis 0-3 mot Lazio, detsamma mot Roma, 0-5 mot Fiorentina och 1-3 när Napoli kom på besök i premiären.

Vägas in i det hela ska också hemmalagets skadebekymmer. Alex Ferrari, Mattia Valoti och Martin Caceres väntas missa matchen.

På senare tid har Inters treor har kommit med uddamålen, i relativt tajta matcher. En vinnarkultur har dock växt fram, varpå självförtroendet höjs med tiden. Senaste i raden; 3-2 över Sampdoria, då ledde man med 3-0 fram till slutdelen av matchen. Merparten alltså en mycket bra prestation, även om det svajade till.

0-3?

Spelar Inter med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner med uddamålet – till mycket fina 1,88 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, måndag 30/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 12%
X: 19%
2: 70%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%