Speltips inför Hertha Berlin – Hoffenheim 31/3: Den perfekta förfesten

Spelbloggare Publicerat: 28 March 2017

Fredagsunderhållningen från tyska Bundesliga bjuder Hertha Berlin och Hoffenheim på. Platsen är Olympiastadion i huvudstaden och därifrån investerar vi i ett målobjekt värt 1,87x gånger degen.

Det är två klubbar som slagit på den stora trumman under spelåret som drabbar samman. Två lag som överraskat positivt.

Hoffenheim är placerade fyra, på den åtråvärda plats som leder till CL-kvalet, och har även en direktbiljett inom räckhåll, med ynka en poäng som skiljer dem åt från trean Borussia Dortmund.

En plats under bortalaget, hittar vi just Hertha Berlin. Glappet är på fem pinnar och en hemmaseger vore således nödvändig för att på allvar få häng på de där Champions League-platserna. Sedan jagas man häl i häl av flera konkurrenter, så det handlar verkligen om att hålla standarden uppe framöver.

Rapporterna visar att Hertha Berlin har skador på Duda, Schieber, Lustenberger och Weiser medan Hoffenheim kommer till spel med hela truppen fit for fight. Lyxproblem för bortatränaren Julian Nagelsmann att ta ut en startelva, med en handfull formstarka spelare som vill visa framfötterna.

Mål – åt båda håll

Allt som allt är Hoffenheim i klart bättre form, men på hemmaplan vet vi vad Hertha Berlin är kapabla till. 11-1-1 i resultatraden talar sitt tydliga språk; att Olympiastadion är en mardrömsplats för vilken seriekonkurrent som helst.

Rimligtvis får man då gå någon typ av mellanväg – och undertecknad ser möjligheterna för mål åt båda håll som stora.

Som nämnt, Hertha Berlin är supersolida på hemmaplan och det är mer eller mindre alltid målgaranti från deras sida när de får besök och nu kommer man från en, för ärlighetens skull, urusel defensiv prestation borta mot Köln. 2-4 i baken.

God form i Hoffenheim, som nämnt. De har bara förlorat två av 25 matcher under spelåret – där kan bara Bayern München stoltsera med ett bättre facit – och ska ses med bra chans här; att smälla in en balja eller två. Nio av deras 12 bortamatcher har innehållit mål åt båda håll. I bara en av dessa har de själva hamnat utanför målprotokollet.

Hertha Berlin måste jaga trean och kan då mycket väl bli straffade. Slutsats?

BLGM – ja spelas till 1,87 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 31/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: