Speltips inför Hertha Berlin – Zorya 2/11: Målspelet testas

Spelbloggare Publicerat: 2 November 2017

Grupp J i Europa League är skrällarnas grupp. Ukrainska Zorya har imponerat stort sedan premiärfiaskot och hoppas kunna ställa till det för tyska Hertha Berlin på nytt när det vankas match på Olympiastadion i Berlin.

Etta respektive tvåa – Östersunds FK och Zorya. Trea respektive sist – Athletic Bilbao och Hertha Berlin. Grupp J har varit skrällarnas ställe och om vi tittar närmare på Hertha Berlin behöver de hämta in fem pinnar mot just Zorya. Måstematch att vinna, om det ska bli på tal om slutspelet. Men hur motiverat är man?

Hertha Berlin hittas i mittenskiktet av Bundesliga, till och med den undre tabellhalvan. Förutom det har den inhemska cupen, som förvisso inte är särskilt prioriterad, trillats ur. Givetvis är detta någonting som huvudstadsklubben inte är nöjda med, men håller det hela på att öppnas upp nu? 2-1-vinsten över HSV senast var den första trean sedan den 20:e september.

Och Zorya, då? De må inte ens vara en av de bästa eller största klubbarna i Ukraina – är exempelvis sexa i seriespelet nu – men har levererat stort efter premiärförlusten mot den svenska kometen, Östersund, i Europa League plockat två skrällvinster på raken – mot Bilbao och just Hertha.

Defensiv approach

Zorya spelade smart, effektivt och utnyttjade Hertha Berlins bolltapp i hemmamötet, som de vann med 2-1. De väntas ha en liknande approach till matchen nu, om än ännu mer defensiv, varpå vi tror att en tillknäppt historia väntar.

Materialet må Hertha Berlin ha, det är klart bättre än Zoryas. Men sedan handlar det om det där med motivation och form, där det ser mindre bra ut. Lagets avsaknad av en anfallare som levererar har varit stor och ofta satt prägel på deras matcher, även om det inte är hela sanningen för de bristande resultaten.

På förhand köper Zorya krysset utan minsta tvekan. Denna inställning tänker vi att de också kommer till spel med – och de kan uppenbarligen göra det svårt för Hertha Berlin. Det fick vi svart på vitt senast.

Annat är det för Hertha Berlin som måste vinna, men mot ett samlat försvar – kan de verkligen få proppen ur?

Under 2,5 mål spelas till 1,83 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 21:05, torsdag 2/11
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: