28 april 2018 Liverpool Stoke Speltips

Speltips inför Hoffenheim – Liverpool 15/8: Oförtjänt stort favoritskap

Vad oddssättarna sysslat med inför den inledande playoffmatchen mot Champions League mellan Hoffenheim och Liverpool är ytterst oklart – och vi vill inte vara sena med att utnyttja de så skevt utställda oddsen.

Nummer fyra i Bundesliga mot fyran i Premier League. Det är två av playoffrundans mest namnstarka klubbar som ställs mot varandra. Mardrömslotter! Enda motståndarna som kan jämföras vara på en liknande nivå är väl Sevilla och Napoli?

– Det är det värsta möjliga, har Daily Mail stuckit ut hakan med, skrivit påstått Hoffenheim vara inför matchen.

Hoffenheim är nya på den här scenen, Champions League. Detta efter att nått en fjärdeplats i fjolårets seriespel, där de verkligen visade klassen och endast förlorade fyra matcher – näst minst, efter suveräna Bayern München. Intresset runt klubbens spelare har förstås varit stort och exempelvis har den defensiva duon bestående av Sebastian Rudy och Niklas Süle lämnat för nämnda Bayern.

Premiärerna i Bundesliga väntar under helgen som kommer medan Liverpool spelade Premier League-premiär borta mot Watford i lördags. En sent insläppt balja betydde att slutresultatet skrevs 3-3, vilket förstås ska tituleras som ett fiasko.

Hoffenheim med toppchans

Framtiden för Hoffenheim är lite oviss – om de kan upprätthålla fjolårets standard eller om de kommer dippa. Viktiga pjäser har förlorats, men intressanta sådana också hämtats in. Värderar man deras material spelare för spelare bör de absolut återfinnas på den övre tabellhalvan och eventuellt utmana om Europa.

Och i detta dubbelmöte mot Liverpool ska de ha bättre chans än vad marknaden och oddssättarna vill tro.

Premier League-klubbarna brukar inte sällan floppa ute i Europa och det är uppenbart att de är överskattade. Nu ställs Liverpool mot en motståndare som ska vara uppe och fajtas om topplatserna i Bundesliga – på bortaplan. Varför presenteras de då som klara favoriter? Det ställer jag mig oförstående till.

Som Liverpool uppträdde mot Watford i PL-premiären finns det ännu större anledning att känna oro inför vad som komma skall…

2-1/1-1?

Hoffenheim +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – plockas till 1,85x hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hoffenheim +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 29%
2: 42%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%